Bel ons:+31(0)756151433
Gratis verzending vanaf €100,-
25.000+ Producten
Het Totaalpakket
Met expertise naar succes
Wij zorgen voor u!
| Bedrijf
Naar de startpagina

Warmhoudladen


Zoekt u warmhoudladen voor uw keuken of horecabedrijf? Bij XXLhoreca hebben we warmhoudladen van gerenommeerde merken zoals Alto Shaam. Deze warmhoudsystemen beschikken over een zeer robuuste behuizing van rvs en zijn zeer makkelijk te bedienen via het elektronische paneel aan de bovenzijde.

Optioneel kunnen wij deze horeca warmhoudladen leveren met een onderstel op poten of met wielen,ook kunt u verschillende laden combineren door gebruik van onze stapelkit.

xxlhoreca.com Reviews with ekomi.nl
Gebruik de filters om u te helpen kiezen!
Horecaspecialist Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
Voor de professional
én voor de hobbychef
guarantee Advies op maat
Van uw persoonlijke expert

Warmhoudladesysteem van Alto Shaam


Als beste getest: het warmhoudladesysteem van Alto Shaam. Dit systeem is zeer bekend in de professionele horecawereld en wordt geprezen om het ‘halo systeem’. Hiermee houdt u alle gerechten op een zeer stabiele en gecontroleerde temperatuur zonder smaak- of kwaliteitsverlies. Dit komt onder meer door het gebalanceerde ventilatiesysteem waardoor er niet teveel vocht aan de gerechten wordt onttrokken.

Welke warmhoudladen heb ik nodig?

Welke warmhoudladen passen het beste bij uw horecakeuken? Of is het misschien toch verstandiger om te kiezen voor een warmhoudkabinet of een banquetwagen? We denken daar graag over mee. Wij staan daarom 24/7 voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en om u van advies te voorzien.

Enkelfähig Score

Dit product heeft een score van %score%, dit betekent dat het een positieve bedrage levert aan toekomstige generaties

Meer...