Bel ons:+31(0)756151433
25.000+ Producten
Het Totaalpakket
Met expertise naar succes
Wij zorgen voor u!
| Bedrijf
Naar de startpagina

Stampen, persen en pureren


Het stampen en persen van ingrediënten kan zwaar zijn en veel tijd kosten. Met kleine hulpmiddelen zoals de stampers en persen van XXLhoreca wordt dit een stuk makkelijker. Zo blijft koken leuk en efficiënt. Er is veel kracht nodig om de ingrediënten fijn te stampen, uit te knijpen of te pureren. Het is hierom van belang dat uw keukenmateriaal van goede kwaliteit is. XXLhoreca selecteert producten dan ook op duurzaamheid en kwaliteit van de materialen.

xxlhoreca.com Reviews with ekomi.nl
Gebruik de filters om u te helpen kiezen!
Horecaspecialist Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
Voor de professional
én voor de hobbychef
guarantee Advies op maat
Van uw persoonlijke expert

Fijn stampers


Het brede assortiment van XXLhoreca bestaat onder andere uit heel veel verschillende stampers. Welke stamper het best bij u past hangt af van het product dat gestampt moet worden. De simpele, langwerpige stamper met gekartelde onderkant is perfect voor het mixen van kruiden in cocktails.

Voor pureren zijn er verschillende stampers in ronde en vierkante vorm, maar u vindt er ook diverse pureeknijpers. U kunt kiezen voor een langere steel, zelfs van 80 cm, voor het pureren in diepe pannen. Voor aardappelpuree is er de speciale aardappelstamper van OXO. Door de horizontale handgreep kunt u extra kracht zetten. Alle stampers zijn vaatwasserbestendig waardoor deze snel en makkelijk schoongemaakt kunnen worden.

Handige persen

Bij XXLhoreca heeft u de keuze uit verschillende persen. De citruspers helpt bij het uitpersen van vruchten als limoenen, citroenen, sinaasappelen en grapefruits. Deze zijn er in verschillende soorten. Naast de citruspers is er ook de citroenknijper, handpers en de limoen of limoen-ruimer. De persen van aluminium zijn zeer stevig en slijtvast en gaan dus lang mee.

Voor het persen van knoflook heeft XXLhoreca ook een ruim aanbod aan persen. Deze worden vervaardigd uit RVS of aluminium en zijn heel makkelijk schoon te maken. Uniek in deze categorie is de tortillapers. Hiermee kan zelfgemaakt deeg tot een tortilla worden geperst met een doorsnede van 20 cm.

Overige gereedschappen

Naast stampers en persen vindt u bij XXLhoreca ook ander klein gereedschap die het werk in de keuken een stuk makkelijker maken. Het fijnmalen van kruiden wordt eenvoudig gemaakt met een vijzel en kom van bijvoorbeeld graniet, RVS of porselein.

Het ontpitten van groenten of fruit is zo gedaan met de ontpitters van Matfer of Tellier. Ook van Tellier is de eiersnijder waarmee gekookte eieren snel in 6 stukjes gesneden kunnen worden.

Heeft u nog vragen?

De klantenservice van XXLhoreca beantwoord graag uw vragen over stampen, persen, malen en meer. Neem contact op met onze medewerkers voor informatie of advies.

Populaire categorieën: Keukenaccessoires | Keukengereedschap | Roeren En Stampen | Gardes | Spatels | Pollepels