Gardes


Klutsen, kloppen of slaan met de gardes van XXLhoreca zorgt in een handomdraai voor de beste resultaten. Bij het maken van dressing, sauzen of soep in de professionele horeca gelegenheden of in de thuiskeuken komt een goede garde altijd van pas. XXLhoreca heeft een ruim assortiment waardoor u altijd iets vindt wat aan uw wensen voldoet.

Gebruik de filters om u te helpen kiezen!

Filter

Sorteer op

12 mnd garantie
Garde RVS | 8-draads | IN 6 MATEN Vogue

€ 15,40 * Excl.

12 mnd garantie
Ballongarde RVS | 1016mm Vogue

€ 59,66 * Excl.

12 mnd garantie
Ballongarde | DUURZAAM | 400mm Matfer

€ 27,30 * Excl.

12 mnd garantie
Garde RVS | 12-draads | IN 6 MATEN Vogue

€ 7,80 * Excl.

12 mnd garantie
24 mnd garantie
24 mnd garantie
12 mnd garantie
Magigarde RVS | Spiraalontwerp Vogue

€ 6,30 * Excl.

24 mnd garantie
24 mnd garantie
24 mnd garantie
24 mnd garantie
24 mnd garantie
12 mnd garantie
12 mnd garantie
12 mnd garantie
12 mnd garantie
24 mnd garantie
24 mnd garantie
horeca-specialist
Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
secure-payments
Veilig betalen
Via een beveiligde omgeving
guarantee
Voor de professional
én voor de hobbychef
free-delivery
Gratis levering
Op orders > €75 Ex. BTW

Diverse soorten gardes


Het brede assortiment van XXLhoreca bestaat uit verschillende soorten en maten gardes. Zelfs bij grote hoeveelheden in diepe pannen vindt u de ideale garde. Bijvoorbeeld de ballongarde van Vogue met een lengte van 1016 mm.

Voor het kloppen van eiwit of slagroom kunt u kiezen voor een spiraalgarde met het innovatieve design van de Vogue Magigarde. Hiermee klopt u snel en eenvoudig, licht en luchtig.

Bijna alle gardes zijn makkelijk schoon te krijgen door ze gewoonweg in de vaatwasser te doen.

De beste materialen

De draden van een garde, meestal 7, 8 of 12, worden gemaakt van RVS waardoor ze lang meegaan en niet slijten. Hierdoor kunt u de gardes van XXLhoreca gerust voor lange tijd intensief gebruiken.

Het materiaal van de handvaten wil ook nog vaak verschillen. Handvaten van RVS zien er modern uit en zijn erg duurzaam. Gardes met kunststof handvaten zijn hittebestendig en geven extra grip. Zo kunt u ook zeer warme substanties makkelijk mengen. De gardes van het merk Schneider hebben een greep van thermo kunststof. Dit zorgt ervoor dat de gardes tegen een stootje kunnen en bestand zijn tegen chemische middelen. Voor elke keuken heeft XXLhoreca geschikte gardes.

Gardes kopen bij XXLhoreca

Wilt u binnen enkele dagen al aan de slag met uw nieuwe gardes? Bestel uw producten dan snel bij XXLhoreca. Wanneer u vandaag bestelt, heeft u de producten al binnen 48 uur in huis. Daarnaast kunt u ook 24/7 terecht voor een goede service van ervaren medewerkers.

Heeft u nog vragen voor ons?

Als u nog vragen heeft of misschien hulp nodig heeft bij uw keuze, kunt u altijd contact opnemen met de klantenservice. De medewerkers van XXLhoreca helpen u graag.

  • Gardes