Raspen


Een beetje kaas over de pasta heen, of wat citroenschil door de taart; een rasp maakt dit allemaal mogelijk. Soms heeft een gerecht nét wat extra’s nodig en daarom is het hebben van een goede rasp altijd handig. De rasp kan gebruikt worden voor het fijner maken van veel verschillende etenswaren. Van kaas tot wortelen, en van gember tot chocola. XXLhoreca heeft veel diverse soorten raspen in het aanbod opgenomen.

Producten

Filter

Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
Veilig betalen
Via een beveiligde omgeving
100% garantie
Op schade bij levering
Gratis levering
Op orders > €75 Ex. BTW

Uit welk materiaal bestaan de raspen van XXLhoreca?


Een goede rasp is duurzaam en bestaat uit stevig materiaal. Daarom bestaan de raspen van XXLhoreca stuk voor stuk uit roestvrij staal. Roestvrij staal zorgt ervoor dat de rasp beter wordt afgeschermd tegen de buitenwereld. Het vormt een beschermende laag tegen corrosie waardoor de raspen minder snel slijten en voor een lange tijd scherp blijven. De roestvrije raspen zijn duurzaam en geeft de alledaagse handeling van het raspen van etenswaren een professioneel gevoel.

Welke raspen biedt XXLhoreca aan?

XXLhoreca biedt verschillende soorten raspen aan. Zo zijn er 6 voudige raspen met 6 kanten, raspen met 4 kanten, handraspen en knoflook-raspen beschikbaar. De meerzijdige raspen zijn geschikt voor het raspen van verschillende groottes; van grovere slierten tot extreem fijne stukjes. Ideaal wanneer diverse producten in hetzelfde gerecht behoren. Alle raspen zijn voorzien van een robuust ABS handvat, waardoor het raspen gemakkelijk gaat en u er geen pijnlijke handen aan overhoudt.

Voor het snel en eenvoudig raspen van kleine producten, kunt u voor een handrasp kiezen die beschikbaar is in twee maten. Deze kleinere raspen hebben een comfortabel handvat en zijn veilig te gebruiken.

Betrouwbare merken

Als horecaondernemer weet u als geen ander hoe belangrijk het is om met veilige materialen te werken. Een gegeven is dat het werken met hoogwaardig materiaal er ook voor zorgt dat u hier lang van op aan kunt. U wilt niets te maken hebben met producten waarvan de handvaten al snel afbreken of de rasp zelf snel bot wordt. Bij XXLhoreca vindt u daarom enkel raspen van de beste merken, waaronder Hendi, Vogue en Microplane.

Twijfelt u nog?

Heeft u nog twijfels over welke rasp het beste binnen uw keuken past? Neem dan vooral contact met ons op. De enthousiaste medewerkers van het XXLhoreca team staan altijd voor u klaar om te helpen bij het maken van een keuze.