Bel ons:+31(0)756151433
25.000+ Producten
Het Totaalpakket
Met expertise naar succes
Wij zorgen voor u!
| Bedrijf
Naar de startpagina

Branders


Branders zijn erg geschikt om voedsel te karamelliseren. Dit type aansteker wordt ook wel een keukenbrander, koksbrander of crème brûlée brander genoemd. Deze kleine topper zorgt voor een knapperig laagje aan de bovenkant van bijvoorbeeld een toetje. Uiteraard kunt u dit apparaatje ook gebruiken voor vis of vlees. De brander wordt gevuld met gas, dit wordt gedaan met de butaan gasflesjes uit ons assortiment.

Om de mooiste creaties te maken in uw horecakeuken of thuis, kunt u kiezen voor een keukenbrander uit onze webshop. Let er bij de keuze voor een koksbrander wel op of u de grootte van de vlam zelf wil en kan instellen en of het apparaat navulbaar is.

xxlhoreca.com Reviews with ekomi.nl
Gebruik de filters om u te helpen kiezen!
Horecaspecialist Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
Voor de professional
én voor de hobbychef
guarantee Advies op maat
Van uw persoonlijke expert

Branders van XXLhoreca


Crème brûlée brander navullen

Een crème brûlée brander werkt op gas. Na verloop van tijd is dit op en moet u de crème brûlée brander bijvullen. Bij XXLhoreca hebben we daarom diverse navulflesjes butaan en gas op voorraad.

Sommige branders werken met een gasbus eronder bevestigd, zoals de XXLselect koksbrander. In dit geval kunt u kiezen voor de Hendi butaangasflesjes.

Heeft u een koksbrander welke u los kunt bijvullen? Dan zal de Hendi Royal Gas gasfles een juiste optie zijn.

Branders van Hendi

XXLhoreca heeft verschillende koksbranders van Hendi in het assortiment. Onze favoriet? Dat is de Crème Brûlée Brander van Hendi. Deze heeft een mooi design en wordt geleverd met standaard. De brander is navulbaar en geeft een gelijkmatige vlam af. Zo bereikt u het beste resultaat op de meest gemakkelijke manier.

Branders kopen bij XXLhoreca

Heeft u de brander gevonden waar u naar op zoek was? Of twijfelt u over welke brander u nodig heeft? Neem dan contact met ons op. Wij zijn 24/7 bereikbaar en helpen u graag.

Populaire categorieënKeukenasssecoires | Overige keukenaccessoires | Aanstekers | Accessoires Voor Aanstekers en Branders

Enkelfähig Score

Dit product heeft een score van %score%, dit betekent dat het een positieve bedrage levert aan toekomstige generaties

Meer...