Bel ons:+31(0)756151433
Gratis verzending vanaf €100,-
25.000+ Producten
Het Totaalpakket
Met expertise naar succes
Wij zorgen voor u!
| Bedrijf
Naar de startpagina

Aanstekers


In de horeca wordt veel gebruik gemaakt van aanstekers om verschillende redenen. Natuurlijk om het in de zaak gezellig te maken met kaarsjes, maar ook zeker in de keuken om bijvoorbeeld het fornuis of de brandpasta voor uw chafing dishes aan te steken.

Welke aansteker u ook bestelt, iedere aansteker kunt u zelf bijvullen wanneer deze leeg is. De aansteker vult u bij met aanstekergas, uiteraard is dit ook bij ons verkrijgbaar. Wij verkopen aanstekergas van het merk Hendi.

xxlhoreca.com Reviews with ekomi.nl
Gebruik de filters om u te helpen kiezen!
Horecaspecialist Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
Voor de professional
én voor de hobbychef
guarantee Advies op maat
Van uw persoonlijke expert

Aanstekers van XXLhoreca


Navulbare aanstekers

Het bijvullen van de aansteker is gemakkelijk. Bij aankoop van het gas voor de aansteker ontvangt u verschillende vulnippels. Een van deze past perfect op uw aansteker. Druk de nippel op de fles en stop deze in de aansteker. Druk het goed tegen elkaar aan en het bijvullen van de aansteker start direct.

Lange aanstekers

Lange aanstekers komen altijd van pas in de horeca. Deze zijn veiliger in gebruik, omdat hierbij de handen op veilige afstand van het vuur blijven. Dit is vooral belangrijk wanneer u bijvoorbeeld de hokker wilt ontsteken, waar een grote vlam vanaf kan komen.

Aansteker online kopen

Heeft u aanstekers nodig voor in uw bedrijf? Zoekt u flessen met aanstekergas om aanstekers bij te vullen? Of wilt u nog wat extra informatie over deze producten? Dan helpen wij graag! Wij staan 24/7 voor u klaar om u alles te vertellen over de aanstekers die wij aanbieden en om u een advies op maat te geven.

Populaire categorieënKeukenasssecoires | Overige keukenaccessoires | Branders | Accessoires Voor Aanstekers en Branders

Enkelfähig Score

Dit product heeft een score van %score%, dit betekent dat het een positieve bedrage levert aan toekomstige generaties

Meer...