Aanstekers


In de horeca wordt veel gebruik gemaakt van aanstekers om verschillende redenen. Natuurlijk om het in de zaak gezellig te maken met kaarsjes, maar ook zeker in de keuken om bijvoorbeeld het fornuis of de brandpasta voor uw chafing dishes aan te steken.

Welke aansteker u ook bestelt, iedere aansteker kunt u zelf bijvullen wanneer deze leeg is. De aansteker vult u bij met aanstekergas, uiteraard is dit ook bij ons verkrijgbaar. Wij verkopen aanstekergas van het merk Hendi.

Gebruik de filters om u te helpen kiezen!

Filter

Sorteer op

12 mnd garantie
12 mnd garantie
Elektronische Gasaansteker | Butaangas XXLselect

€ 15,20 * Excl.

12 mnd garantie
12 mnd garantie
Gasaansteker | 340mm XXLselect

€ 10,60 * Excl.

12 mnd garantie
Gasaansteker | Pelikano XXLselect

€ 14,20 * Excl.

12 mnd garantie
horeca-specialist
Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
secure-payments
Veilig betalen
Via een beveiligde omgeving
guarantee
Voor de professional
én voor de hobbychef
free-delivery
Gratis levering
Op orders > €75 Ex. BTW

Aanstekers van XXLhoreca


Navulbare aanstekers

Het bijvullen van de aansteker is gemakkelijk. Bij aankoop van het gas voor de aansteker ontvangt u verschillende vulnippels. Een van deze past perfect op uw aansteker. Druk de nippel op de fles en stop deze in de aansteker. Druk het goed tegen elkaar aan en het bijvullen van de aansteker start direct.

Lange aanstekers

Lange aanstekers komen altijd van pas in de horeca. Deze zijn veiliger in gebruik, omdat hierbij de handen op veilige afstand van het vuur blijven. Dit is vooral belangrijk wanneer u bijvoorbeeld de hokker wilt ontsteken, waar een grote vlam vanaf kan komen.

Aansteker online kopen

Heeft u aanstekers nodig voor in uw bedrijf? Zoekt u flessen met aanstekergas om aanstekers bij te vullen? Of wilt u nog wat extra informatie over deze producten? Dan helpen wij graag! Wij staan 24/7 voor u klaar om u alles te vertellen over de aanstekers die wij aanbieden en om u een advies op maat te geven.

Populaire categorieënKeukenasssecoires | Overige keukenaccessoires | Branders | Accessoires Voor Aanstekers en Branders

  • pro-kitchen1