Bel ons:+31(0)756151433
Gratis verzending vanaf €100,-
25.000+ Producten
Het Totaalpakket
Met expertise naar succes
Wij zorgen voor u!
| Bedrijf
Naar de startpagina

Accessoires voor aanstekers en branders


Aanstekers en brander worden in de horeca veel gebruikt. Een kaarsje aansteken, een crème brûlée aftoppen met een gebrand laagje suiker of de hokker aansteken. Uiteraard is het dan van belang dat er genoeg gas in de aansteker zit of dat er genoeg gaspatronen aanwezig zijn voor de brander. Gelukkig kunt u hiervoor ook bij ons terecht.

xxlhoreca.com Reviews with ekomi.nl
Gebruik de filters om u te helpen kiezen!
Horecaspecialist Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
Voor de professional
én voor de hobbychef
guarantee Advies op maat
Van uw persoonlijke expert

Gasbussen en gaspatronen


Welke aansteker u ook bij ons koopt, u kunt deze zelf bijvullen als hij leeg is. Dit gebeurt met behulp van een fles aanstekergas, bijvoorbeeld van Hendi. Deze flessen zijn verkrijgbaar per 4 stuks en worden geleverd met diverse vulnippels. Druk de vulnippel op de fles en plaats deze in de brander. Druk beide stevig op elkaar en het bijvullen van de aansteker zal hoorbaar zijn door een licht geluid.

Een brander werkt net als een aansteker op gas. Na verloop van tijd moet u de brander navullen met een gasbus. Dit kan bij sommige branders met een fles aanstekergas, maar sommige branders hebben een gasbusje eronder bevestigd. Deze gasbusjes kunt u ook bij ons aanschaffen.

Welke accessoires voor aanstekers en branders heb ik nodig?

Alles wat u nodig heeft om veilig en goed gebruik te maken van aanstekers en branders vindt u bij ons. We kunnen het ons echter voorstellen dat u nog vragen heeft of graag advies zou willen. Neem dan contact met ons op. We staan 24/7 voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en om u te voorzien van advies op maat.

Populaire categorieënKeukenasssecoires | Overige keukenaccessoires | Aanstekers | Branders

Enkelfähig Score

Dit product heeft een score van %score%, dit betekent dat het een positieve bedrage levert aan toekomstige generaties

Meer...