Bel ons:+31(0)756151433
Gratis verzending vanaf €100,-
25.000+ Producten
Het Totaalpakket
Met expertise naar succes
Wij zorgen voor u!
| Bedrijf
Naar de startpagina

Snijplankenstandaards


In elke keuken is het praktisch om snijplanken op te bergen. Niets is zo onhandig als rondslingerende snijplanken of snijplanken die kwijt zijn. Met de snijplankenstandaards is dat verleden tijd. De accessoires en opbergrekjes van XXLhoreca helpen om overzicht en ruimte te creëren in de drukke horecakeuken. Ook in de professionele keuken is het slim om de ‘clean desk policy’ aan te houden.

xxlhoreca.com Reviews with ekomi.nl
Gebruik de filters om u te helpen kiezen!
Horecaspecialist Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
Voor de professional
én voor de hobbychef
guarantee Advies op maat
Van uw persoonlijke expert

Het voordeel van een snijplankenstandaard


In ons assortiment beschikken we over diverse snijplankenstandaards. Deze zijn bedoeld om de snijplanken in op te bergen. Het maakt het pakken van snijplanken een stuk makkelijker.

Wanneer snijplanken opgestapeld liggen kan het lastig zijn om in een drukke keuken een snijplank te pakken zonder dat de rest valt. Door het bestaan van de standaard kunnen snijplanken opgeborgen worden in de daarvoor bedoelde ruimte. Het pakken van een snijplank gaat dan stukken eenvoudiger. Dat scheelt een hoop tijd en ongemak in de keuken!

Onze modellen

Wij beschikken over een ruimte keuze aan snijplankenstandaards. We hebben standaards in ons assortiment die gemaakt zijn van roestvaststaal. Deze zijn in verschillende maten en vormen te verkrijgen. Daarnaast hebben we een kunststof standaard in ons aanbod, deze heeft een zwarte kleur. Ook hebben we een rek met een pin waar snijplanken staand aan gehangen kunnen worden. We verkopen ook een snijplankenstandaard die aan de muur gemonteerd kan worden. Deze is extra efficiënt qua ruimte.

Snijplankenstandaards van roestvaststaal

Het fijne van onze standaards gemaakt van roestvaststaal is dat deze onverwoestbaar zijn. Ze gaan jarenlang mee en dat terwijl ze gereinigd kunnen worden in de vaatwasser. Het staal roest namelijk niet bij goed onderhoud, dat zorgt voor een duurzame investering. Daarnaast trekken geuren en smaken niet in het materiaal waardoor hygiëne in de keuken wordt bewaard.

Snijplankenstandaards bestellen bij XXLhoreca

Bent u op zoek naar een snijplankenstandaard maar weet u nog niet precies welke aansluit bij uw wensen? Of wilt u meer informatie over bepaalde standaard? Neem dan contact met ons op. Wij staan 24/7 voor u klaar om u alles te vertellen over de standaards en snijplanken die wij aanbieden en om u een advies op maat te geven.

Populaire categorieën: KeukenaccessoiresKeukengereedschapSnijplanken | Slagersblok | Snijplanken | Snijplankensets | Snijwerkunits | Plastic Snijplanken | Houten Snijplanken

Enkelfähig Score

Dit product heeft een score van %score%, dit betekent dat het een positieve bedrage levert aan toekomstige generaties

Meer...