Bel ons:+31(0)756151433
Gratis verzending vanaf €100,-
25.000+ Producten
Het Totaalpakket
Met expertise naar succes
Wij zorgen voor u!
| Bedrijf
Naar de startpagina

ANTI-SLIP SNIJPLANKMATTENHeeft u een snijplank antislipmatten nodig voor de gastro keuken? Wij hebben bij XXLhoreca een groot aanbod antislipmatten in diverse uitvoeringen, maten en kleuren!
Onze antislipmatten hebben verschillende profielen die optimale grip bieden - zelfs als de mat nat wordt. Al onze antislipmatten zijn uiterst duurzaam, hebben een dempend effect en zijn elastisch. U kunt de matten zowel binnen als buiten gebruiken, omdat ze verkrijgbaar zijn in verschillende diktes, maten en ontwerpen die passen bij uw behoeften. Bekijk nu ons XXLhoreca-assortiment!

xxlhoreca.com Reviews with ekomi.nl
Gebruik de filters om u te helpen kiezen!
Horecaspecialist Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
Voor de professional
én voor de hobbychef
guarantee Advies op maat
Van uw persoonlijke expert

SNIJPLANK ANTISLIPMATTEN - HOGE KWALITEIT & LAGE PRIJZEN BIJ XXLHORECA


Onze XXL snijplank antislipmatten hebben vele geweldige eigenschappen. Ze zijn van hoge kwaliteit, gemakkelijk te gebruiken en tegelijkertijd uiterst duurzaam. Zelfs als de antislipmatten van de snijplank nat worden, blijven ze uiterst slipvast en bieden ze een stevige grip bij het snijden. Dit betekent dat ze zowel binnen als buiten kunnen worden gebruikt.
Snijplank antislipmatten bij XXLHORECA - ontdek nu ons assortiment
Onze anti-slip snijplankmatten maken deel uit van ons grote assortiment snijplanken en accessoires zoals snijplankensets, snijplankstandaards en snijplankensnijders. Bij ons vindt u alles wat u nodig heeft voor het snijden in uw horecabedrijf en bovendien profiteert u van de beste prijzen en snelle leveringen.
Ontdek ons ruime assortiment anti-slip snijplankmatten en plaats vandaag nog uw bestelling. Het product wordt binnen 72 uur in uw keuken geleverd en heeft een fabrieksgarantie van minstens een jaar.

Enkelfähig Score

Dit product heeft een score van %score%, dit betekent dat het een positieve bedrage levert aan toekomstige generaties

Meer...