Bel ons:+31(0)756151433
Gratis verzending vanaf €100,-
25.000+ Producten
Het Totaalpakket
Met expertise naar succes
Wij zorgen voor u!
| Bedrijf
Naar de startpagina

Deegschrapers


Deegschrapers zijn te gebruiken voor alles wat te maken heeft met bakken. Ze worden ook wel de werkpaarden van de keuken genoemd. Dit hulpmiddel is onmisbaar in de keuken. XXLhoreca biedt een groot assortiment aan met verschillende deegschrapers en andere schrapers. Of u nu deeg of bijvoorbeeld gesmolten chocola wil uitschrapen, met de kwalitatieve producten van XXLhoreca is het zo gedaan.

xxlhoreca.com Reviews with ekomi.nl
Gebruik de filters om u te helpen kiezen!
Horecaspecialist Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
Voor de professional
én voor de hobbychef
guarantee Advies op maat
Van uw persoonlijke expert

Wat is een deegschraper?


Een deegschraper wordt meestal gebruikt om het deeg uit bijvoorbeeld een mengkom te schrapen. Ook kan de deegschraper gebruikt worden om ingrediënten te verplaatsen of om het werkblad schoon te schrapen. De schraper heeft een vlakke kant waarmee producten zoals deeg en chocolade gemakkelijk te verdelen te zijn.

De deegschrapers uit ons assortiment zijn gemaakt van verschillende materialen zoals kunststof en metaal. Ook kunt u kiezen voor een deegschraper met extra houvast of een flexibele variant. Doordat wij een uitbereid assortiment hebben kunt u altijd de juiste schraper vinden.

Verschillende deegschrapers

Kiest u voor een kunststof deegschraper? Dan zult u het andere keukengerei niet beschadigen. Kunststof is namelijk zacht en laat geen krassen achter, perfect voor keukengerei die zijn uitstraling dient te behouden. Ook bieden wij deegschrapers aan met handvat en schrapers zonder handvat.

Waarom heeft u een deegschraper nodig?

Zoals we eerder al lieten weten: een deegschraper kan niet ontbreken in de keuken. Het is niet alleen handig om het laatste deeg uit een beslagkom te halen. Ook is dit keukengereedschap handig om alle deegresten van de werkblad eraf te schrapen. Met de aanschaf van een deegschraper bespaart u veel tijd en kan er op een schone en duurzame manier gewerkt worden.

Welke deegschraper heb ik nodig?

Heeft u vragen over onze deegschrapers? Of wilt u weten welke u het beste kunt gebruiken tijdens een bezigheid? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag! Wij staan 24/7 voor u klaar om u alles te vertellen over de schrapers die wij aanbieden en om u een advies op maat te geven.

Enkelfähig Score

Dit product heeft een score van %score%, dit betekent dat het een positieve bedrage levert aan toekomstige generaties

Meer...