Deegschrapers


Deegschrapers zijn te gebruiken voor alles wat te maken heeft met bakken. Ze worden ook wel de werkpaarden van de keuken genoemd. Dit hulpmiddel is onmisbaar in de keuken. XXLhoreca biedt een groot assortiment aan met verschillende deegschrapers en andere schrapers. Of u nu deeg of bijvoorbeeld gesmolten chocola wil uitschrapen, met de kwalitatieve producten van XXLhoreca is het zo gedaan.

Gebruik de filters om u te helpen kiezen!

Filter

Sorteer op

12 mnd garantie
Deegkrabber RVS | 150x100mm Vogue

€ 13,70 * Excl.

12 mnd garantie
Krabber Flexibel | 114x76mm Vogue

€ 2,10 * Excl.

24 mnd garantie
24 mnd garantie
24 mnd garantie
Deegsteker RVS | 150x110mm Hendi

€ 5,50 * Excl.

24 mnd garantie
24 mnd garantie
Korstprikker 60mm Breed Hendi

€ 9,10 * Excl.

12 mnd garantie
Deegkrabber Rond | 115x80mm Matfer

€ 10,00 * Excl.

12 mnd garantie
Deegkrabber Recht | 115x80mm Matfer

€ 10,00 * Excl.

12 mnd garantie
12 mnd garantie
horeca-specialist
Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
secure-payments
Veilig betalen
Via een beveiligde omgeving
guarantee
Voor de professional
én voor de hobbychef
free-delivery
Gratis levering
Op orders > €75 Ex. BTW

Wat is een deegschraper?


Een deegschraper wordt meestal gebruikt om het deeg uit bijvoorbeeld een mengkom te schrapen. Ook kan de deegschraper gebruikt worden om ingrediënten te verplaatsen of om het werkblad schoon te schrapen. De schraper heeft een vlakke kant waarmee producten zoals deeg en chocolade gemakkelijk te verdelen te zijn.

De deegschrapers uit ons assortiment zijn gemaakt van verschillende materialen zoals kunststof en metaal. Ook kunt u kiezen voor een deegschraper met extra houvast of een flexibele variant. Doordat wij een uitbereid assortiment hebben kunt u altijd de juiste schraper vinden.

Verschillende deegschrapers

Kiest u voor een kunststof deegschraper? Dan zult u het andere keukengerei niet beschadigen. Kunststof is namelijk zacht en laat geen krassen achter, perfect voor keukengerei die zijn uitstraling dient te behouden. Ook bieden wij deegschrapers aan met handvat en schrapers zonder handvat.

Waarom heeft u een deegschraper nodig?

Zoals we eerder al lieten weten: een deegschraper kan niet ontbreken in de keuken. Het is niet alleen handig om het laatste deeg uit een beslagkom te halen. Ook is dit keukengereedschap handig om alle deegresten van de werkblad eraf te schrapen. Met de aanschaf van een deegschraper bespaart u veel tijd en kan er op een schone en duurzame manier gewerkt worden.

Welke deegschraper heb ik nodig?

Heeft u vragen over onze deegschrapers? Of wilt u weten welke u het beste kunt gebruiken tijdens een bezigheid? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag! Wij staan 24/7 voor u klaar om u alles te vertellen over de schrapers die wij aanbieden en om u een advies op maat te geven.

  • pro-kitchen1