Bel ons:+31(0)756151433
Gratis verzending vanaf €100,-
25.000+ Producten
Het Totaalpakket
Met expertise naar succes
Wij zorgen voor u!
| Bedrijf
Naar de startpagina

Bakpapier


Bakpapier is een hulpmiddel om diverse etenswaren op af te bakken. Het papier vangt vetresten op en zorgt voor een egaal bakproces. Er zijn tal van etenswaren die goed tot hun recht komen op bakpapier. Zo worden er vaak pizzabroodjes, gevulde groenten, broodjes en koekjes op gebakken. Het is een ideale manier om uw oven schoon te houden. Door het bakpapier bakken uw producten namelijk niet aan. Er blijven geen aangekoekte resten achter en de etenswaren behouden hun smaak.

In vrijwel iedere horecakeuken is de oven terug te vinden. Een plek waar bakpapier op zijn plaats is als u producten zoals donuts, broodjes en flammkuchen, op een goede manier wil afbakken. Het zorgt ervoor dat de af te bakken producten niet aan de bakplaat blijven plakken. Daarnaast trekt vet in het bakpapier, waardoor de bakplaat zelf niet vuil wordt.

xxlhoreca.com Reviews with ekomi.nl
Gebruik de filters om u te helpen kiezen!
Horecaspecialist Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
Voor de professional
én voor de hobbychef
guarantee Advies op maat
Van uw persoonlijke expert

Bakpapier van XXLhoreca


Bakpapier met antikleef

Bakpapier met antikleef coating zorgt ervoor dat het bakpapier niet aan de bakplaat of uw producten kleeft. Een hygiënische manier om uw oven schoon te houden en uw producten te beschermen.

Eenvoudig af te scheuren bakpapier

Bij XXLhoreca bestelt u bakpapier in diverse soorten en maten en het afscheuren ervan is zeer eenvoudig. Sommige varianten hebben een kunststof afscheurrand, waarmee u het papier netjes van de rol haalt. In ons assortiment vindt u daarnaast ook bakpapier dat al los van elkaar verpakt is. Deze pakt u per stuk van de rol zonder af te scheuren.

Bakpapier kopen

Wilt u meer weten over het bakpapier uit ons assortiment? Of zou u graag advies willen over welk bakpapier het geschiktst is voor uw werkzaamheden? Neem dan contact met ons op. We staan 24/7 voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en om u van advies te voorzien

Enkelfähig Score

Dit product heeft een score van %score%, dit betekent dat het een positieve bedrage levert aan toekomstige generaties

Meer...