Bel ons:+31(0)756151433
25.000+ Producten
Het Totaalpakket
Met expertise naar succes
Wij zorgen voor u!
| Bedrijf
Naar de startpagina

Deegsnijders

Deegsnijders zijn voor het snijden van bijvoorbeeld pasta deeg. Binnen het assortiment van XXLhoreca bieden wij u vooral Jan Hagelsnijders en ‘single’ snijders. Gelijkmatige repen deeg kunenn met deze veelzijdige deegsnijder snijders gesneden worden. De Jan Hagel snijder is voorzien van vijf grove of verfijnden messen/wielen.

xxlhoreca.com Reviews with ekomi.nl
Gebruik de filters om u te helpen kiezen!
Horecaspecialist Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
Voor de professional
én voor de hobbychef
guarantee Advies op maat
Van uw persoonlijke expert

Deegsnijders van XXLhoreca

Een uitstekende eigenschap van de deegsnijders van XXLhoreca is dat de accessoires voor in de keuken volledig uit duurzaam RVS bestaan. Roestvrijstalen deegsnijders zijn mooi, robuust, gaan lang mee, en hebben onderhoud nodig heeft. Met bijvoorbeeld de Jan Hagel snijder kunt u eenvoudig door deeg snijden. De scherpe uiteinde van de wieltjes zorgen er voor dat deze patisserie accessoires gemakkelijk in omgang zijn.

De snijddikte van onze deegsnijders met meerdere wielen kan ook gemakkelijk aangepast worden naar de gewenste dikte. Met de pizzasnijders van XXLhoreca snijdt u snel en precies. De snijder is gefabriceerd door de erkende merken Vogue, Matfler en Hendi.

Vraag en antwoord over snijders voor deeg:

Waar worden Jan Hagel Snijders voor gebruikt?

Zoals al eerder benoemd kunt u met de deegsnijders van XXLhoreca gemakkelijk uw deeg proportioneren. De tools voor in de patisserie word veelal gebruikt diverse soorten horecazaken. Neem bijvoorbeeld pizzeria’s, bakkerij, banket bakkers, horeca keukens welke zelfgemaakte pastry verkopen.

De patissier in een banketbakkerij zal bijvoorbeeld bladerdeeg in mooie lange stroken willen snijden van bladerdeeg willen snijden. Vervolgens kan dat, na het afbakken van het bladerdeeg, als decoratie of dergelijke gebruikt worden. Na gebruik kunnen de de Jan Hagel snijders dan weer gemakkelijk ingeklapt worden zodat u het compact kunt opbergen. De prettige apparaten zijn tevens verkrijgbaar voor een zeer voordelige prijs zowel als in een hogere prijsklasse.

Uiteraard hebben wij nog meer soorten keukengereedschap in ons assortiment die gerelateerd zijn aan deegsnijders. Neem bijvoorbeeld onze rollers voor deeg welke u wellicht gebruikt voorafgaand aan het snijden. Wanneer u grotere hoeveelheden pastadeeg moet verwerken adviseren wij u om over te stappen op automatiseringen en een machine voor pasta in huis te halen. Als laatste zou het natuurlijk goed kunnen dat u ons papier voor het bakken of vetvrije matjes voor het bakken nodig heeft zodra u uw deeg wilt afbakken.

Waar op letten bij het kopen van deegsnijders?

In onze ‘waar moet ik op letten bij het kopen van deegsnijders?’ lichten wij vier criteria uit die wij u aanraden om in overweging te nemen. Kijk goed naar welk materiaal u voorkeur naar uit gaat. Heeft u liever een hoogwaardige RVS Jan Hagel Snijder van Matfer of de betaalbare deegsnijder van Vogue? Natuurlijk moet u na gaan hoeveel wielen uw deegsnijder nodig heeft. Wanneer geen grote hoeveelheden, of los uit de pols wilt kunnen snijden raden wij de ‘single’ snijder van Vogue aan. Als laatste moet u beslissen wat voor soort mes u liever heeft. Wij bieden beide deegsnijders met een gekarteld blad en zonder gekarteld blad aan.

Tevens moet u er goed op letten dat u niet deegsnijders en deegkrabbers door elkaar haalt. Deegkrabbers en Deegsnijders zijn niet direct hetzelfde, terwijl deze continue door elkaar gehaald worden. Toch kunnen deegkrabbers wel voor het snijden en proportioneren van deeg gebruikt worden. Bakkers zullen deegkrabbers gebruiken voor bijvoorbeeld het proportioneren van het deeg nog voor het opbollen van brood.

PERSOONLIJK advies over Jan Hagel Snijders bij XXLhoreca

Stevigheid, gebruikersgemak, en duurzaamheid zijn de voorwaarden voor perfecte deegsnijders. Ongeacht het model of het mes, wij kunnen u voorzien van de juiste patisserie tools. Naast de ‘standaard’ klassieke deegsnijders vindt u bij ons ook diverse speciale deegsnijders met vijf wielen beide van hoge en lage kwaliteit.

Onze keukenaccessoires zijn gemaakt van de juiste materialen zoals RVS en kunststof en andere gemakkelijk te reinigen materialen om de beste kwaliteit te bieden als het gaat om hygiëne. Over het algemeen kunnen de meeste deegsnijders gewoon in uw professionele vaatwasser.

We kunnen het ons voorstellen dat het lastig is om te bepalen wat de beste deegsnijders voor uw werkzaamheden zijn. We helpen daar dan ook graag bij. Wij staan van maandag tot en met vrijdag voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en om u van advies te voorzien.

Populaire categorieën: Keukenaccessoires | Bakken En Patisserie | Deegrollers | Deegschrapers | Tortillapersen | Pastamachines | Bakvormen | Spuitzakken | Bakpapier | Bakmatten | Slagroomspuiten En Slagroompatronen

Enkelfähig Score

Dit product heeft een score van %score%, dit betekent dat het een positieve bedrage levert aan toekomstige generaties

Meer...