Uw Horecaspecialist
Veilig betalen
Voor de professional
Advies op maat
| Bedrijf
Naar de startpagina

Sausdispensers


Sausdispensers zijn typisch producten waar de gemiddelde snackbarhouder of restaurateur op bezuinigt. Toch zijn het juist die items die sauzen langer vers kunnen houden en de algemene hygiëne in de keuken bevorderen.

Bij ons vindt u diverse sausdispensers en systemen die hun diensten al langere tijd hebben bewezen. Al onze sausdispensers komen met handige pompjes en zijn gemaakt van hoogwaardige kunststoffen en metalen.

xxlhoreca.com Reviews with ekomi.nl
Gebruik de filters om u te helpen kiezen!
Horecaspecialist Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
Voor de professional
én voor de hobbychef
guarantee Advies op maat
Van uw persoonlijke expert

Sausdispensers van XXLhoreca


In ons assortiment vindt u verschillende modellen en maten sausdispensers. Van klein tot groot, en van verwarmd tot onverwarmd. Alle sausdispensers die wij aanbieden zijn van de hoogste kwaliteit en moeten het runnen van uw restaurant vergemakkelijken.

Met de Sausdispensers Max Pro van ons eigen merk XXLselect kunt u al uitstekend uit de voeten maar met een complete Bartscher Sausdispenser van roestvast staal met vier pompen haalt u pas echt een professionele sausdispenser in huis. Met een totale inhoud van 3,3 liter is dit de beste optie voor de snackbarhouder of restaurateur die zijn klanten echt efficiënt wil bedienen.

Sausdispensers voor warme sauzen

Het warmhouden van een warme saus, zoals satésaus, kan via een bain marie, maar steeds vaker wordt er ook gebruik gemaakt van een verwarmde sausdispenser zoals deze van Saro. Dit compacte en makkelijk te plaatsen model zorgt ervoor dat de verwarmde sausdispenser bijna overal te plaatsen is en ook in kleine keukens goed te gebruiken is.

Welke sausdispensers sluiten bij uw wensen aan?

Heeft u al sausdispensers gevonden die bij uw wensen aansluiten? Of heeft u nog vragen over de producten of wilt u graag advies? Neem dan contact met ons op. We staan 24/7 voor u klaar.

Populaire categorieënKeukenasssecoires | Overige keukenaccessoires | Sausflessen