Bel ons:+31(0)756151433
25.000+ Producten
Het Totaalpakket
Met expertise naar succes
Wij zorgen voor u!
| Bedrijf
Naar de startpagina

Sausflessen


Bij ons kunt u terecht voor sausflessen in verschillende kleuren en maten, waaronder een transparante sausfles. Dit is vooral handig bij het onderscheid tussen sauzen en biedt daarom veel voordelen.

De uit kunststof vervaardigde dispensers en flacons beschikken over handige schenkmondjes en doppen. De flacons zijn ook weer makkelijk en zeer hygiënisch uit te wassen.

xxlhoreca.com Reviews with ekomi.nl
Gebruik de filters om u te helpen kiezen!
Horecaspecialist Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
Voor de professional
én voor de hobbychef
guarantee Advies op maat
Van uw persoonlijke expert

Sausflessen van XXLhoreca


Onze plastic sausflessen zijn zeer geschikt voor cafés, snackbars en andere horecagelegenheden waar sauzen altijd op het menu staan.

De Knijpfles Transparant van het merk Vogue cl is bijvoorbeeld erg handig als u de natuurlijke kleuren van sauzen wilt laten zien. Dit is gemakkelijk voor uzelf en ook voor de klanten, als deze de sausfles zelf gebruiken. De fles van Vogue is ook in andere kleuren te verkrijgen, namelijk rood, geel en bruin.

Welke sausflessen zijn het beste?

Welke sausflessen het beste bij u passen is uiteraard afhankelijk van waar u precies naar op zoek bent. Gaat u voor een opvallende kleur voor bijvoorbeeld een scherpe saus? Of wilt u een transparante fles waardoor u direct kunt zien welke saus er in zit? Of kiest u voor een decoratiefles met drie uitlopen?

Heeft u nog vragen over de producten of wilt u graag advies van ons? Neem dan contact met ons op. We staan 24/7 voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en om u advies op maat te geven.

Populaire categorieënKeukenasssecoires | Overige keukenaccessoires | Sausdispensers