• Lekbakken voor handdrogers

Lekbakken voor handdrogers


In ons assortiment vindt u een groot aanbod handdrogers. Deze drogen snel en efficiënt door het water simpelweg van de handen te blazen. Maar waar komt het water terecht? Veelal komt het water op de vloer terecht en hierdoor kan de vloer erg glad worden. Met een gladde vloer is er een verhoogd risico op letsel voor uw medewerkers en uw gasten. Daarom is het verstandig om het water op te vangen: een klus voor onze hoogwaardige lekbakken.

Producten

Filter

Sorteer op

12 mnd garantie
-20%
12 mnd garantie
-20%
12 mnd garantie
-20%
12 mnd garantie
-20%
12 mnd garantie
-16%
12 mnd garantie
-20%
Wateropvangbak / Lekbak DELUXE voor Dyson Handdroger (Universeel) | WIT XXLselect

€ 196,00 * Excl. € 245,00* Excl.

12 mnd garantie
-16%
Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
Veilig betalen
Via een beveiligde omgeving
100% garantie
Op schade bij levering
Gratis levering
Op orders > €75 Ex. BTW

Lekbakken van XXLhoreca


Ons huismerk XXLselect produceert lekbakken voor handdrogers die speciaal zijn ontworpen voor de Dyson Airblade handdrogers. Ze kenmerken zich door een eenvoudige montage en een lange garantie en zijn geschikt voor elke sanitaire ruimte. Het moderne design sluit perfect aan bij de Dyson serie maar ook bij iedere andere handdroger.

Welke lekbak moet ik kiezen?

Alle lekbakken doen hetzelfde, het is daarom verstandig om rekening te houden met wat mooi staat bij de handdroger die u heeft aangeschaft. Mocht u nog twijfelen over de best passende lekbak, neem dan contact met ons op. Wij staan 24/7 voor u klaar om uw vragen te beantwoorden of om u van advies te voorzien.