Bel ons:+31(0)756151433
25.000+ Producten
Het Totaalpakket
Met expertise naar succes
Wij zorgen voor u!
| Bedrijf
Naar de startpagina

Lekbakken voor handdrogers


In ons assortiment vindt u een groot aanbod handdrogers. Deze drogen snel en efficiënt door het water simpelweg van de handen te blazen. Maar waar komt het water terecht? Veelal komt het water op de vloer terecht en hierdoor kan de vloer erg glad worden. Met een gladde vloer is er een verhoogd risico op letsel voor uw medewerkers en uw gasten. Daarom is het verstandig om het water op te vangen: een klus voor onze hoogwaardige lekbakken.

xxlhoreca.com Reviews with ekomi.nl
Gebruik de filters om u te helpen kiezen!
Horecaspecialist Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
Voor de professional
én voor de hobbychef
guarantee Advies op maat
Van uw persoonlijke expert

Lekbakken van XXLhoreca


Ons huismerk XXLselect produceert lekbakken voor handdrogers die speciaal zijn ontworpen voor de Dyson Airblade handdrogers. Ze kenmerken zich door een eenvoudige montage en een lange garantie en zijn geschikt voor elke sanitaire ruimte. Het moderne design sluit perfect aan bij de Dyson serie maar ook bij iedere andere handdroger.

Welke lekbak moet ik kiezen?

Alle lekbakken doen hetzelfde, het is daarom verstandig om rekening te houden met wat mooi staat bij de handdroger die u heeft aangeschaft. Mocht u nog twijfelen over de best passende lekbak, neem dan contact met ons op. Wij staan 24/7 voor u klaar om uw vragen te beantwoorden of om u van advies te voorzien.

Enkelfähig Score

Dit product heeft een score van %score%, dit betekent dat het een positieve bedrage levert aan toekomstige generaties

Meer...