Bel ons:+31(0)756151433
Gratis verzending vanaf €100,-
25.000+ Producten
Het Totaalpakket
Met expertise naar succes
Wij zorgen voor u!
| Bedrijf
Naar de startpagina

Winkelscheppen


Bent u op zoek naar winkelscheppen? Deze handige scheppen kunt u gebruiken voor het scheppen of vervoeren van snoep of andere producten. Bij XXLhoreca kiest u welk soort het meest geschikt is voor uw werkzaamheden. Wij bieden winkelscheppen in allerlei vormen en maten, waarvan het materiaal per product verschillend is. Geïnteresseerd in het assortiment? Bekijk dan ons uiteenlopende aanbod.

xxlhoreca.com Reviews with ekomi.nl
Gebruik de filters om u te helpen kiezen!
Horecaspecialist Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
Voor de professional
én voor de hobbychef
guarantee Advies op maat
Van uw persoonlijke expert

Waarvoor gebruikt u een winkelschep?


Winkelschepjes kunt u op verschillende manieren gebruiken. Zowel thuis, in de winkel of in de professionele horecakeuken. Wanneer u bezig bent met het bereiden van gerechten kunt u eenvoudig een schepje van een ingrediënt toevoegen. Natuurlijk kunt u ze ook gebruiken voor het transporteren van voedsel. U kunt er letterlijk van alles mee doen. Het fijne is dat u direct weet met wat voor hoeveelheid u te maken heeft. Zo kunt u er naast vaste ingrediënten ook vloeistoffen in vervoeren.

Het comfort van een winkelschep

De winkelschepjes van XXLhoreca hebben allemaal verschillende afmetingen. Bij elke winkelschep staat de inhoud- en de lengtemaat aangegeven. Zo bieden wij kleine scheppen aan maar ook scheppen die ieder een andere capaciteit kunnen dragen. Onze grootste schep kan bijvoorbeeld tot 2 liter aan ingrediënten overbrengen. Deze heeft dus een grotere capaciteit vergeleken met de rest. Onze winkelscheppen zijn zo gemaakt dat deze heerlijk in de hand liggen. Allen voorzien van een comfortabel handvat.

Welk materiaal winkelschep heeft u nodig?

In onze webshop hebben wij verschillende typen winkelscheppen in ons aanbod. Het materiaal verschilt hierin. Voor het scheppen van vloeistof raden wij de winkelschep gemaakt van polypropyleen. Deze is extra stevig en betrouwbaar. Ook bieden wij kunststof scheppen aan, deze zijn gemaakt van plastic en vallen het minst op in een vitrine. Onze aluminium schep is gemaakt voor ieder type voedsel, deze kan continu gereinigd worden zonder dat het materiaal aangetast wordt. Een duurzame investering dus! Dat geldt ook voor onze scheppen van RVS. Roestvast staal dat het roesten tegen gaat.

Winkelscheppen van XXLhoreca bestellen?

Al onze winkelscheppen zijn te bestellen met superhoge kortingen. Veel van deze winkelscheppen zijn afkomstig van bekende horeca leveranciers zoals Hendi. Uitstekende kwaliteit voor een superscherpe prijs. Tevens bieden wij garantie op onze producten voor minimaal een jaar.

Heeft u nog vragen over onze winkelscheppen? Of kunnen wij u ergens andere mee helpen? Onze medewerkers staan altijd klaar om u te woord te staan. U kunt ons daarom dag en nacht bereiken.

Populaire categorieën: KeukenaccessoiresKeukengereedschapServeerlepels En Scheppen | Serveerlepels | Doseerscheppen

Enkelfähig Score

Dit product heeft een score van %score%, dit betekent dat het een positieve bedrage levert aan toekomstige generaties

Meer...
</