Het seizoen voor outdoor activiteiten begint! Klik hier!

10% korting bij de start van het outdoorseizoen! Klik hier!

Bel ons:+31(0)756151433
Gratis verzending vanaf €100,-
25.000+ Producten
Het Totaalpakket
Met expertise naar succes
Wij zorgen voor u!
| Bedrijf
Naar de startpagina

Maatlepels


Bent u op zoek naar hoogwaardige en robuuste portioneermachines voor uw ijssalon, catering of andere specialisaties? De portioneerders, ook wel ijslepels genoemd, zijn gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal en hebben ergonomische handgrepen. Portioneerders met comfort maken het werken in de keuken veel aangenamer. Heeft u een portioneerder nodig voor bijv. ijs? Neem dan een kijkje in ons ruime assortiment!
xxlhoreca.com Reviews with ekomi.nl
Gebruik de filters om u te helpen kiezen!
Horecaspecialist Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
Voor de professional
én voor de hobbychef
guarantee Advies op maat
Van uw persoonlijke expert

Maatlepels van XXLhoreca


Een doseerschep of maatschep worden ook wel maatlepels genoemd. Het vormt een hulpmiddel om de juiste hoeveelheid van producten zoals ijs of soep af te meten. Ze zijn er in allerlei soorten en maten. Doseerscheppen worden gebruikt wanneer het minder praktisch is om een weegschaal te gebruiken. Vroeger werden doseerscheppen gebruikt om los meel of graan af te meten.

Vraag en antwoord over doseerscheppen:

Hoe gebruikt u een doseerschep?

De juiste manier van het doseren van losse producten gebeurt met de doseerschep. Het is de bedoeling dat het afgestreken wordt. Er mag namelijk geen ‘kop’ op de inhoud zitten. Ook wordt de maatschep in zijn geheel gevuld, dit gebeurt tot aan de rand.

Van welk materiaal zijn maatscheppen?

Producten kopen van kwalitatief materiaal zorgt voor een langdurige bruikbaarheid. Zo ook de maatscheppen van roestvrijstaal. Deze maatscheppen zijn erg duurzaam. Het is vrij van roesten. Uiteraard zijn er ook kunststofmaatscheppen. RVS en kunststof doseerscheppen kunnen de maatlepels gemakkelijk schoon gemaakt worden. Deze zijn bestand tegen een professionele vaatwasser. Dat komt omdat de materialen slijtvast zijn. Ook zijn producten van RVS bestand tegen allerlei zuren. Dat houdt in dat smaken en geuren geen invloed hebben op RVS maatscheppen. Proportioneerscheppen voor ijs, ook wel ijslepels of ijsscopes, zijn in sommige gevallen gevuld met vloeistof waardoor. Uiteindelijk zorgt de vloeistof er voor dat het ijs niet aan de ijsscoop blijft plakken. IJsscopes zijn niet geschikt voor vaatwasmachines.

Wat voor maatlepels zijn er allemaal?

XXLhoreca biedt een groot assortiment aan doseerscheppen, allen voorzien van de beste kwaliteit. Onze voordelige tarieven maken het extra aantrekkelijk om groot in te slaan. Met de diversiteit aan formaten is er voor ieder wat wils. Zo hebben wij doseerscheppen van kleine formaten tot aan de grotere maten. Ook het materiaal is hier verschillend. Sommige doseerscheppen zijn afgewerkt met een veer zodat u niet zoveel kracht hoeft te zetten. Naast maatlepels bieden wij ook andere winkelscheppen en opscheplepels. Ons assortiment voor accessoires in de keuken is zeer ruim. Zo hebben wij serveerlepels en pollepels die perfect geschikt zijn voor het opscheppen van etenswaren. Als laatste hebben wij ook snoep- en notenscheppen die u veelal in snoepwinkels en kaas- en notenwinkels ziet.

PERSOONLIJK advies over maatscheppen bij XXLhoreca

Materiaal, de vorm, en de hoeveelheid inhoud in mm zijn de voorwaarden voor perfecte maatlepels. Ongeacht uw wens, wij kunnen u voorzien van de juiste ijsscopes en maatlepels. Naast de ‘standaard’ klassieke maatlepels vindt u bij ons ook diverse speciale proportioneerlepels van RVS of kunststof van hoge en lage kwaliteit. Over het algemeen kunnen de meeste proportioneerlepels in de vaatwasser. We kunnen het ons voorstellen dat het lastig is om te bepalen wat de beste doseerscheppen voor uw werkzaamheden zijn. We helpen daar dan ook graag bij. Wij staan van maandag tot en met vrijdag voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en om u van advies te voorzien over maatlepels. Populaire categorieënKeukenaccessoires | Keukengereedschap | Serveerlepels En Scheppen | Serveerlepels | Winkelscheppen
Enkelfähig Score

Dit product heeft een score van %score%, dit betekent dat het een positieve bedrage levert aan toekomstige generaties

Meer...