Uw Horecaspecialist
Veilig betalen
Voor de professional
Advies op maat
| Bedrijf
Naar de startpagina

Weegschalen van XXLhoreca


XXLhoreca verkoopt digitale weegschalen die werken op (oplaadbare) batterijen, een AC-adapter of een combinatie van beide opties.

12 mnd garantie
24 mnd garantie
Express
ProSelect Keukenweegschaal - Max 15kg - Min 2g

1-4 werkdagen

€ 19,83 Excl. BTW
24 mnd garantie
Saro Professionele weegschaal tot 5 kg model 4811

3 weken

€ 142,15 Excl. BTW
12 mnd garantie
Bartscher Electronische Keukenweegschaal - Max. 15 kg - weergave vanaf 2 gr

1-4 werkdagen

€ 190,91 Excl. BTW
Gebruik de filters om u te helpen kiezen!
Horecaspecialist Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
Voor de professional
én voor de hobbychef
guarantee Advies op maat
Van uw persoonlijke expert

Weegschalen van XXLhoreca


Een digitale weegschaal heeft sensoren aan de onderkant. Wanneer u iets op de weegschaal legt, wordt de druk door die sensoren gemeten. Een slimme chip in de weegschaal zet deze druk om in een cijfer die te zien is op de display. Een digitale weegschaal is hierdoor nauwkeuriger dan een analoge. Bij een digitale weegschaal moet er wel rekening worden gehouden met batterijen of een stekker.

Analoge weegschaal

De analoge weegschaal werkt door middel van één of meerdere veren. Het grootste voordeel hiervan is, dat deze het ook doet zonder stroom. Ook wordt het retro design van veel analoge weegschalen door veel mensen heel mooi gevonden. Wel kan een analoge weegschaal tot een kilo van het daadwerkelijke gewicht afwijken. Voor het wegen van grote hoeveelheden vlees bijvoorbeeld, is de nauwkeurigheid minder van belang.

Weegschalen kopen bij XXLhoreca

De weegschalen op onze website zijn allemaal van zeer hoge kwaliteit. Er zit veel verschil tussen de weegschalen die XXLhoreca. Welke kenmerken vindt u belangrijk? De platte XXLselect weegschaal met glazen plateau ziet er strak en modern uit en is makkelijk op te bergen. Weighstation heeft een zwarte stalen weegschaal met een retro look. De afneembare RVS-kom maakt het schoonmaken een stuk makkelijker.

Weighstation heeft ook een hangend model die tot 200 kilo kan wegen. Enkele weegschalen hebben een afneembaar display, geschikt voor wandmontage. Kortom, voor elke wens heeft XXLhoreca een geschikte weegschaal. Naast het brede assortiment, komen alle weegschalen met minimaal 1 jaar garantie en zijn ze binnen 3 werkdagen overal in Nederland te leveren.

Zijn er nog vragen?

Heeft u nog twijfels, een vraag of iets aan te merken? De klantenservice van XXLhoreca staat altijd klaar om u te helpen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of advies.

Populaire categorieën: Keukenaccessoires | Keukengereedschap | Meten En TimenKeukenwekkers | Maatbekers | Thermometers