Bel ons:+31(0)756151433
25.000+ Producten
Het Totaalpakket
Met expertise naar succes
Wij zorgen voor u!
| Bedrijf
Naar de startpagina

Thermometers


Meten is weten, zeker in de horecakeuken. Om het perfecte gerecht te bereiden is het belangrijk om overal de juiste temperatuur aan te houden. Dit kan de temperatuur zijn van de oven, de vriezer, koelkast of koelcel, maar ook van vlees, vet of deeg. De thermometers van XXLhoreca zijn van hoge kwaliteit en meten snel en nauwkeurig de juiste temperatuur.

xxlhoreca.com Reviews with ekomi.nl
Gebruik de filters om u te helpen kiezen!
Horecaspecialist Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
Voor de professional
én voor de hobbychef
guarantee Advies op maat
Van uw persoonlijke expert

Welke thermometer heeft u nodig?


Om de juiste thermometer te kiezen, is het belangrijk om precies te weten waarvan u de temperatuur wil meten. Kies een thermometer die een bereik heeft tot onder het 0 punt als u de temperatuur in een koelkast, koelcel of vriezer wil weten. Voor de temperatuur van een oven, gaat u voor een thermometer die minimaal tot 300 graden Celcius aankan.

Een kernthermometer wordt tijdens het koken gebruikt om de kern van vis of vlees te meten en zo te zien of het voedsel al gaar is. De thermometer heeft een lange pin waarvan het puntje de temperatuur in de kern van het voedsel meet.

Voor het maken van siroop of bij het smelten van chocolade wordt een suikerthermometer gebruikt. Het is belangrijk om hiervoor een nauwkeurige meter te gebruiken, omdat kleine verschillen een groot effect kunnen hebben. Gelukkig zijn alle thermometers bij XXLhoreca geselecteerd op bewezen kwaliteit en zit u hier dus altijd goed.

Thermometers kopen bij XXLhoreca

De hoogste kwaliteit thermometers kunt u eenvoudig bestellen bij XXLhoreca. Wij beschikken over een ruim assortiment, zoals zak-, braad-, oven-, koelkast-, koelcel-, diepvries-, kern-insteek-, kook-, deeg-, vet-, vlees- en andere thermometers. Deze worden meestal door professionele chefs gebruikt maar is voor de thuiskok ook handig om in huis te hebben. XXLhoreca levert uw thermometer binnen 1 tot 3 werkdagen en biedt daarnaast ook nog minimaal 1 jaar garantie.

Heeft u nog vragen?

Heeft u vragen of twijfelt u over welke thermometer u moet kopen? Onze ervaren medewerkers helpen u graag verder. Neem gerust contact op met onze klantenservice.