Bel ons:+31(0)756151433
Gratis verzending vanaf €100,-
25.000+ Producten
Het Totaalpakket
Met expertise naar succes
Wij zorgen voor u!
| Bedrijf
Naar de startpagina

KOOKWEKKER  


Kookwekkers maken het een stuk makkelijker om, in de drukke keuken, de tijd in de gaten te houden. In de keuken zijn de koks continu druk bezig met het voorbereiden en het koken van gerechten. Het letten op de tijd schiet er vaak bij in en er is simpelweg geen ruimte om constant op de tijd te letten. Een kookwekker is dan een handig hulpmiddel. Zo kunnen de koks onverstoord verder gaan met hun werk en hoeven zij niet op de tijd te letten.  

xxlhoreca.com Reviews with ekomi.nl
Gebruik de filters om u te helpen kiezen!
Horecaspecialist Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
Voor de professional
én voor de hobbychef
guarantee Advies op maat
Van uw persoonlijke expert

KOOKWEKKER VAN XXLHORECA  

Digitale kookwekker  

Een digitale kookwekker is heel simpel en precies in te stellen. Ook is in één oogopslag te zien hoeveel tijd er nog over is. De digitale kookwekkers van XXLhoreca zijn makkelijk schoon te maken. Met de handige magneet-strips kunnen de wekkers vastgemaakt worden aan ovens, fornuizen of afzuigkappen.  

Analoge kookwekker  

XXLhoreca heeft ook praktische analoge kookwekkers. Het design van deze wekkers staat goed in elke keuken. De analoge wekkers zijn in te stellen door eraan te draaien. Het klokje gaat dan tikken en loopt af wanneer de tijd om is.  

De juiste kookwekker  

In essentie doen alle keukenwekkers nagenoeg hetzelfde: ze tellen af tot 0. Weet wat u belangrijk vind om toch de juiste wekker te kiezen. Heeft u een beperkte werkruimte? Kies dan een kookwekker met een magneetstrip zodat u de wekker op een koelkastdeur of fornuis kan bevestigen zodat hij niet in de weg staat. U kunt ook juist voor een wekker gaan met pootjes, zodat u deze altijd dichtbij uw werkplek kan neerzetten. Verder vind u op XXLhoreca ook wekkers die tot 20 of zelfs tot 100 uur kunnen aftellen.  

Kookwekkers kopen bij XXLhoreca  

Een kookwekker is een onmisbaar hulpmiddel voor iedere horeca onderneming. Koop uw nieuwe keukenwekkers bij XXLhoreca en ontvang uw bestelling binnen 3 werkdagen. De wekkers zijn direct te gebruiken en worden geleverd met batterij. XXLhoreca biedt bij alle keukenwekkers 1 jaar garantie. Bij vragen kunt u 24/7 contact opnemen en wordt u geholpen door onze ervaren medewerkers.  

Enkelfähig Score

Dit product heeft een score van %score%, dit betekent dat het een positieve bedrage levert aan toekomstige generaties

Meer...