Keukenwekkers


Keukenwekkers maken het een stuk makkelijker om, in de drukke keuken, de tijd in de gaten te houden. In de keuken zijn de koks continu druk met het voorbereiden en het koken van eten. Het letten op de tijd schiet er op deze manier vaak bij in en er is simpelweg geen ruimte om constant op de tijd te letten. Een keukenwekker is dan een handig hulpmiddel. Zo kunnen de koks onverstoord verder gaan met hun werk en hoeven zij niet op de tijd te letten.

Gebruik de filters om u te helpen kiezen!

Filter

Sorteer op

12 mnd garantie
Kookwekker Big Time | tot 100 Uur Hygiplas

€ 21,30 * Excl.

12 mnd garantie
24 mnd garantie
12 mnd garantie
Keukenklok | Wit ABS | Ø240mm Vogue

€ 15,60 * Excl.

12 mnd garantie
Drievoudige Kookwekker | tot 20 Uur Hygiplas

€ 29,10 * Excl.

12 mnd garantie
Digitale Kookwekker | Ø65mm XXLselect

€ 6,20 * Excl.

12 mnd garantie
12 mnd garantie
12 mnd garantie
horeca-specialist
Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
secure-payments
Veilig betalen
Via een beveiligde omgeving
guarantee
Voor de professional
én voor de hobbychef
free-delivery
Gratis levering
Op orders > €75 Ex. BTW

Keukenwekkers van XXLhoreca


Digitale keukenwekkers

Een digitale keukenwekker is heel simpel en precies in te stellen. Ook is in één oogopslag te zien hoeveel tijd er nog over is. De digitale keukenwekkers van XXLhoreca zijn makkelijk schoon te maken. Met de handige magneetstrips kunnen de wekkers vastgemaakt worden aan ovens, fornuizen of afzuigkappen.

Analoge keukenwekkers

XXLhoreca heeft ook mooie analoge keukenwekkers. Het design van deze wekkers staat goed in elke keuken. De analoge wekkers zijn in te stellen door eraan te draaien. Het klokje gaat dan tikken en loopt af wanneer de tijd om is.

De juiste keukenwekker

In essentie doen alle keukenwekkers nagenoeg hetzelfde: ze tellen af tot 0. Weet wat u belangrijk vind om toch de juiste wekker te kiezen. Heeft u een beperkte werkruimte? Kies dan een keukenwekker met een magneetstrip zodat u de wekker op een koelkastdeur of fornuis kan bevestigen en deze niet in de weg staat. U kunt ook juist voor een wekker gaan met pootjes, zodat u deze altijd dichtbij uw werkplek kan neerzetten. Verder vind u op XXLhoreca ook wekkers die tot 20 of zelfs tot 100 uur kunnen aftellen.

Keukenwekkers kopen bij XXLhoreca

Een keukenwekker is een onmisbaar hulpmiddel voor iedere horeca onderneming. Koop uw nieuwe keukenwekkers bij XXLhoreca en ontvang uw bestelling binnen 3 werkdagen. De wekkers zijn direct te gebruiken en worden geleverd met batterij. XXLhoreca biedt bij alle keukenwekkers 1 jaar garantie. Bij vragen kunt u 24/7 contact opnemen en wordt u geholpen door onze ervaren medewerkers.

  • Keukenwekkers