Uw Horecaspecialist
Veilig betalen
Voor de professional
Advies op maat
| Bedrijf
Naar de startpagina

Bakplaten


Bakken, braden, stoven, grillen, garen en opwarmen is waar het om gaat in de professionele horecakeuken. Bij ons vindt u een groot aanbod professionele hulpmiddelen die dit vergemakkelijken. U kunt bij ons niet alleen kiezen uit vele verschillende bakplaten en bakblikken, maar ook uit (oven)roosters, ovenschotels, braadsledes, grillplaten en vetpannen die voldoen aan de GN-norm en/of bakkerijnorm.

xxlhoreca.com Reviews with ekomi.nl
Gebruik de filters om u te helpen kiezen!
Horecaspecialist Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
Voor de professional
én voor de hobbychef
guarantee Advies op maat
Van uw persoonlijke expert

Bakplaten van XXLhoreca

Koop bij ons uw Bakplaten van de beste kwaliteit. XXLhoreca bied u een breed assortiment vershillende soorten bakplaten waarmee u de perfecte steak of bijvoorbeeld vissen kunt bakken. Daarnaast kunt u onze bakplaten ook voor bijvoorbeeld het bakken van groentes gebruiken.

Voor meer informatie raden wij u aan om advies op te nemen met onze klantenservice.

Advies op maat bij XXLhoreca

XXLhoreca heeft een assortiment dat uit meer dan 20.000 producten bestaat. Daarnaast leveren wij u ook de service om gebruik te maken van onze kennis. Neem contact op met één van onze collega's van de klantenservice of sales. Zij kunnen u alles uitgebreid uitleggen over de producten die wij aanbieden. Uiteraard zullen zij u ook kunnen advieseren over onze badplaten.

Populaire categorieënKeukenasssecoires | Overige keukenaccessoires | Bakroosters