Blast Chillers, snelkoelers en snelvriezers


Hier vindt u diverse onmisbare koelapparatuur voor de groot-horecakeukens. Hoogwaardige kwaliteitsproducten van de beste A-merken, waaronder Blast Chillers, snelkoelers en snelvriezers voor het koelen en vriezen van allerlei voedselingrediënten. Ieder apparaat is zorgvuldig geselecteerd op laag energieverbruik en goede functionele eigenschappen. Kies de snelvriezer, snelkoeler of Blast Chiller die past bij uw horecakeuken.

Gebruik de filters om u te helpen kiezen!

Filter

Sorteer op

24 mnd garantie
12 mnd garantie
12 mnd garantie
24 mnd garantie
12 mnd garantie
24 mnd garantie
12 mnd garantie
24 mnd garantie
24 mnd garantie
12 mnd garantie
24 mnd garantie
12 mnd garantie
24 mnd garantie
horeca-specialist
Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
secure-payments
Veilig betalen
Via een beveiligde omgeving
guarantee
Voor de professional
én voor de hobbychef
free-delivery
Gratis levering
Op orders > €75 Ex. BTW

Blast Chillers, snelkoelers en snelvriezers van XXLhoreca


In de grootkeuken zijn Blast Chillers, snelkoelers en snelvriezers eigenlijk onmisbaar. Wilt u dergelijke apparaten aanschaffen, dan is kwaliteit iets waar u naar kijkt. In ons aanbod vindt u daarom alleen apparatuur van gerenommeerde merken, zoals Hendi, Polar, Diamond, Saro, Bartscher en Gram.

Wat is een Blast Chiller?

De Blast Chiller is een uniek apparaat dat zich inzet om voedselbederf tegen te gaan. De Blast Chiller koelt of vriest zeer snel overgebleven voedingswaren. Door een afgesloten onderdeel van de snelkoeler wordt ijskoude lucht geblazen. De temperatuur van de gerechten daalt hierdoor zeer snel. De dieptedoeler van Hendi laat bijvoorbeeld de kerntemperatuur dalen van + 70°C naar + 3°C in 90 minuten of van + 70°C naar - 18°C in 240 minuten.

Om optimale voedselveiligheid te waarborgen moeten warme producten zeer snel teruggebracht worden naar koele temperaturen en daar is de Blast Chiller uitermate geschikt voor.

Het gebruik van snelvriezers

Een snelvriezer is een ideaal apparaat om de voedselhygiëne te waarborgen. Snelvriezers verlagen de voedseltemperatuur van warme gerechten in een drastisch tempo, waardoor deze op een veilige manier nog lang houdbaar zijn. Door het snel vriezen behouden de gerechten hun smaak en voedingswaarde perfect. Alle snelvriezers uit ons assortiment voldoen aan de geldende HACCP-richtlijnen.

Blast Chillers, snelkoelers en snelvriezers aanschaffen

Weet u al welk apparaat het beste bij u past? Gaat u voor een Blast Chiller, snelkoeler of een snelvriezer? Of gaat u misschien wel voor meerdere koel- en vriessystemen? Mocht u hulp nodig hebben bij het maken van een keuze, neem dan contact met ons op. We staan 24/7 voor u klaar.

Populaire categorieën: Koelen en vriezen | Koelkasten | Barkoelkasten | Flessenkoelkasten | Wijnkoelkasten | Horeca koelkastenBakkerijkoelingenKoelkisten | Bierkoeling | Koelkast Met Vriezer | Koeltonnen | Dieptekoelers | minibars 

  • pro-kitchen1