Bakkerijkoelingen


Bakkerijkoelingen zijn speciaal gemaakt voor gebruik in een bakkerij en zijn geschikt voor het koelen en ontdooien van bakproducten.

Een bakkerij koelkast houdt rekening met de zogenoemde bakkersmaten/euronormen. Hierdoor kunnen bakplaten en bakroosters direct in de geleiders van de koeling worden geschoven.

xxlhoreca.com Reviews with ekomi.nl
Gebruik de filters om u te helpen kiezen!
Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
Voor de professional
én voor de hobbychef
guarantee Advies op maat
Van uw persoonlijke expert

Bakkerijkoelingen van XXLhoreca


Gaat u voor een bakkerijkoeling met daarbij ook een koelwerkbank? U bespaart dan ruimte omdat de koeling onder de werkbank zit en dus niet nog apart ruimte inneemt. De bakkerskoelwerkbanken zijn afkomstig van het merk Combisteel. De werkbanken hebben een volledig glad werkblad aan de bovenzijde en zijn gemaakt van hoogwaardig rvs en aluminium en beschikken over de meest moderne koel mechanismen. Het koelmechanisme zelf heeft weinig onderhoud nodig en de driedeurs koelbank biedt u volop ruimte.

De compacte tweedeurs bakkerskoelwerkbank is voor de wat kleinere bakkerijen een uitstekende keuze. Net als zijn grotere broer beschikt deze bakkerskoelwerkbank over een perfect glad bovenblad en is het koelmechanisme makkelijk te bedienen.

Welke bakkerijkoeling moet ik kiezen?

Heeft u nog vragen over onze bakkerijkoelingen of wilt u graag advies van ons over de beste bakkerijkoeling voor uw horecazaak? Neem dan contact met ons op. We staan altijd voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en om u van advies te voorzien.

Populaire categorieën: Koelen en vriezen | Koelkasten |  |  Barkoelkasten | Flessenkoelkasten | Wijnkoelkasten