Uw Horecaspecialist
Veilig betalen
Voor de professional
Advies op maat
| Bedrijf
Naar de startpagina

Koelkisten


Koelkisten bieden de beste koelcapaciteit voor elke horecagelegenheid. Van de kleine snackbar tot grote hotels, koelkisten bieden elke horecaondernemer veel ruimte om allerlei etenswaren of dranken vers en op temperatuur te houden.

12 mnd garantie
Cooldura Cooldura Koelkist | 315 Liter | Schuifruiten | 1039x653x904mm

1-3 werkdagen

€ 519,83 Excl. BTW
24 mnd garantie
24 mnd garantie
Polar Bovenlader Flessenkoeler | 417 liter | 125,5x68,7x(H)88,8cm

1-3 werkdagen

€ 933,06 Excl. BTW
24 mnd garantie
Polar Bovenlader Flessenkoeler | 577 liter | 163,4x68,7x(H)88,8cm

1-3 werkdagen

€ 1.098,35 Excl. BTW
Gebruik de filters om u te helpen kiezen!
Horecaspecialist Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
Voor de professional
én voor de hobbychef
guarantee Advies op maat
Van uw persoonlijke expert

Waar moet ik op letten bij het kopen van een koelkist?


Allereerst is het goed om te kijken naar de verschillende groottes en capaciteiten van koelkisten. De capaciteit wordt weergegeven in liters. Daarnaast hebben koelkisten ieder hun eigen afmetingen. Zo kunt u simpelweg de beschikbare ruimte in uw horecagelegenheid opmeten en de juiste koelkist aanschaffen.

Koelkisten hebben een relatief hoog temperatuurbereik vergeleken met vrieskisten. Hierdoor hoeft u zich geen zorgen te maken dat de koelkisten de inhoud invriezen. Door de uitgebreide mogelijkheden van koelkisten, is het veilig om te zeggen dat deze in iedere horecagelegenheid thuishoren.

Koelkisten van XXLhoreca

Hoewel het assortiment koelkisten nog niet groot is, hebben we toch al een aantal mooie modellen voor u beschikbaar. Kies bijvoorbeeld voor de flessenkoeler van Diamond. Deze koelkist heeft een inhoud van 289 en is voorzien van handige zwenkwielen en is daarmee dus gemakkelijk te verplaatsen.

Welke koelkist moet ik kiezen?

Bent u op zoek naar een koelkist voor uw horecagelegenheid maar weet u niet zeker welke geschikt is voor u? Of heeft u nog vragen over de koelkisten? Neem dan contact met ons op, we helpen u graag.