• Taartmessen

    Taartmessen

Taartmessen


Bij feesten en partijen, maar ook in iedere banketbakkerij zijn taartmessen onmisbaar. Ze zijn namelijk speciaal ontworpen om op de juiste manier uw taarten en banket te snijden, zonder dat deze uit elkaar vallen of beschadigd raken. Een regulier mes geeft niet altijd het juiste effect. Daarom hebben wij een ruim assortiment taartmessen voor u opgenomen. Daarnaast slaagt u bij ons ook zeker voor handige taartscheppen.

Producten

Filter

Sorteer op

12 mnd garantie
-16%
Serveerspaan RVS | 130x80mm Vogue

€ 9,20 * Excl. € 11,00* Excl.

12 mnd garantie
-10%
Taartschep RVS | 300mm Vogue

€ 19,80 * Excl. € 22,00* Excl.

12 mnd garantie
-15%
Gebak/Taartschep RVS | Ø260mm XXLselect

€ 12,70 * Excl. € 15,00* Excl.

12 mnd garantie
-10%
Taartschep Deglon RVS | Polypropyleen Handvat | 290(l)mm Deglon

€ 24,20 * Excl. € 27,00* Excl.

12 mnd garantie
-11%
Taartmes/Taartschep RVS | Deglon Deglon Sabatier

€ 25,90 * Excl. € 29,00* Excl.

12 mnd garantie
-12%
Taartschep | Plastic Handvat | 250mm XXLselect

€ 13,20 * Excl. € 15,00* Excl.

12 mnd garantie
-12%
Taartschep RVS | 275mm Vogue

€ 11,40 * Excl. € 13,00* Excl.

12 mnd garantie
-14%
Taartschep RVS | Plastic Handvat Vogue

€ 7,70 * Excl. € 9,00* Excl.

Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
Veilig betalen
Via een beveiligde omgeving
100% garantie
Op schade bij levering
Gratis levering
Op orders > €75 Ex. BTW

Diverse soorten taartmessen


Wanneer u ons assortiment bekijkt ziet u dat wij meerdere soorten taartmessen verkopen. Zo vindt u er de taartschep van hoogwaardig RVS met een plastic handvat of de taartschep volledig van RVS. Alle varianten hebben met elkaar gemeen dat ze een scherp snijvlak hebben en een handvat die prettig in de hand ligt. Dit zorgt voor een hoge productiviteit in uw keuken en een hoge mate van veiligheid.

Handige taartscheppen

Naast taartmessen vindt u ook diverse handige taartscheppen in ons assortiment. Een taartschep heeft een puntig uiteinde in de vorm van een taartpunt. Dit maakt het extra handig om taartstukken netjes op een gebaksschoteltje te plaatsen. Sommige taartscheppen, zoals die van Vogue heeft een haak aan het handvat zitten. Hiermee is de schep eenvoudig op te hangen aan uw keukenrails.

Duurzame materialen

Wilt u jarenlang kunnen genieten van uw taartmessen en taartscheppen? Denk dan bij de aanschaf na over een taartschep volledig gemaakt van RVS. Dit is hoogwaardig materiaal dat zeer geschikt is voor de vaatwasser. Het materiaal gaat bovendien jarenlang mee en dat werkt absoluut kostenbesparend.

Bestellen bij XXLhoreca

Bestelt u taartscheppen en taartmessen bij XXLhoreca, dan bent u verzekerd van de best betrouwbare merken, een 24uurs-service en een hoge kwaliteit. Wij leveren enkel producten van betrouwbare leveranciers die ook een gunstig garantietermijn meegeven. U heeft minimaal 1 jaar garantie op alle taartmessen, serveerspanen en taartscheppen.

Twijfelt u nog tussen diverse taartmessen?

Komt u er niet helemaal uit en wilt u meer informatie over onze taartmessen? Ons team staat 24/7 voor u klaar. Ze geven graag advies, zodat u de beste productkeuze kunt maken.