Broodmessen


Alles voor het bakken en opmaken van verse broodjes vindt u terug bij ons in de webshop, denk hierbij bijvoorbeeld aan combisteamers en snijplanken. Ook professionele broodmessen zijn een must in iedere horeca onderneming waar broodjes geserveerd worden. Om baguettes of andere broodjes netjes door te kunnen snijden heeft u simpelweg goede broodmessen nodig. Gelukkig heeft XXLhoreca hiervoor een breed assortiment aan professionele broodmessen!

Gebruik de filters om u te helpen kiezen!

Filter

Sorteer op

12 mnd garantie
Broodmes Soft Grip | 200mm Vogue

€ 25,10 * Excl.

12 mnd garantie
Gekarteld Bakkersmes | 360mm Schneider

€ 53,78 * Excl.

12 mnd garantie
Broodmes RVS | Zwart Heft | 200mm Deglon

€ 36,97 * Excl.

12 mnd garantie
Broodmes Hygiplas | Wit Heft | 200mm Hygiplas

€ 11,10 * Excl.

12 mnd garantie
Tsuki Broodmes | 200mm Tsuki

€ 73,95 * Excl.

12 mnd garantie
Broodmes Hygiplas | Zwart Heft | 130mm Hygiplas

€ 23,90 * Excl.

12 mnd garantie
24 mnd garantie
24 mnd garantie
12 mnd garantie
Bakkersmes Hygiplas | Zwart Heft | 250mm Hygiplas

€ 21,00 * Excl.

12 mnd garantie
12 mnd garantie
Broodmes Soft Grip Pro | 200mm Vogue

€ 30,10 * Excl.

12 mnd garantie
12 mnd garantie
Broodmes | Victorinox Rosewood | 210mm Victorinox

€ 55,46 * Excl.

12 mnd garantie
12 mnd garantie
24 mnd garantie
24 mnd garantie
24 mnd garantie
Broodmes - 21,5cm - Profi Line Hendi

€ 31,50 * Excl.

12 mnd garantie
12 mnd garantie
12 mnd garantie
12 mnd garantie
12 mnd garantie
Broodgolfmes - 21cm - RVS Emga

€ 27,70 * Excl.

horeca-specialist
Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
secure-payments
Veilig betalen
Via een beveiligde omgeving
guarantee
Voor de professional
én voor de hobbychef
free-delivery
Gratis levering
Op orders > €75 Ex. BTW

Het gebruik van de broodmes


Een broodmes onderscheid zich door zijn vele kartels. Een broodmes wordt anders gebruikt dan andere koksmessen. Door de kartels rustig heen en weer te bewegen kunt u gemakkelijk door producten snijden, hierbij is namelijk minder kracht nodig. Een broodmes, of een mes met kartels, wordt gebruikt voor producten met een harde buitenkant en een zachtere binnenkant. Denk aan producten als stokbrood, cakes en taarten. Hiervoor is het broodmes uitermate geschikt. Maar ook andere producten kunnen met een broodmes gemakkelijk worden gesneden. Een ananas heeft namelijk een harde buitenkant. Met een kartelmes of broodmes is deze eenvoudig te snijden.

Kleine en grote broodmessen

Of u nou op zoek bent naar kleine of naar grote broodmessen, XXLhoreca heeft van alles wat! Zo is het broodmes van Wusthof een kleine variant van 20 cm. Deze is ideaal te gebruiken voor thuisgebruik of kleine broodjes.

Maakt u vaak grote stokbroden klaar? Dan is een groot broodmes een betere optie voor u. Het Hendi broodmes van 30 cm is een mooi item om hiervoor te gebruiken.

Broodmessen van Wusthof

Wusthof is een bekende speler op het gebied van hoogwaardig horecamateriaal. Door ons complete messen assortiment vindt u dit merk terug. De broodmessen van Wusthof zijn één van onze favorieten binnen de collectie! Wilt u enkel het allerbeste snijmateriaal in huis hebben? Dan kiest u voor het Gourmet broodmes van Wusthof. De parel onder de broodmessen!

Broodmessen kopen bij XXLhoreca

Heeft u nieuwe broodmessen nodig voor uw horecaonderneming? Of wilt u voor thuisgebruik investeren in goede, professionele broodmessen? Koop dan broodmessen bij XXLhoreca! Bij ons krijgt u altijd hoge XXL kortingen en een garantietermijn van minimaal 1 jaar op uw aankopen. Zoveel voordeel gaat u nergens anders vinden!

Zijn er voor u nog onduidelijkheden of heeft u een vraag voor ons? Aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice. Onze medewerkers willen u graag verder helpen!

  • Broodmessen