• Messenmagneten

    Messenmagneten

Messenmagneten


Met messenmagneten verzekert u zichzelf dat u de messen veilig kan opbergen. Het is een functioneel gerei en het ziet er representatief uit, perfect voor in de horeca keuken. Het fijne van een messenmagneet is dat uw messen altijd passen. Wij bieden messenmagneten voor aan de muur en diverse messenmagneetblokken. Nieuwsgierig naar het aanbod? Bekijk het snel!

Producten

Filter

Sorteer op

12 mnd garantie
-13%
Messenmagneet Kunststof - 60cm Emga

€ 15,70 * Excl. € 18,00* Excl.

12 mnd garantie
-11%
Messenmagneet kunststof /basis- 35cm Emga

€ 18,70 * Excl. € 21,00* Excl.

12 mnd garantie
-11%
Messenmagneet Zwart | 600mm Vogue

€ 13,30 * Excl. € 15,00* Excl.

12 mnd garantie
-11%
Messenmagneet Zwart | 300mm Vogue

€ 13,30 * Excl. € 15,00* Excl.

12 mnd garantie
-11%
Messenmagneet - 35cm "Economy" Emga

€ 17,00 * Excl. € 19,00* Excl.

12 mnd garantie
-11%
12 mnd garantie
-13%
Messenmagneet - 33cm Emga

€ 10,40 * Excl. € 12,00* Excl.

12 mnd garantie
-20%
Messenrek - Roestvrijstaal - Hangend Model Emga

€ 75,00 * Excl. € 94,00* Excl.

12 mnd garantie
-13%
Vogue Messenmagneet | 36cm Vogue

€ 23,50 * Excl. € 27,00* Excl.

12 mnd garantie
-12%
Messenhouder Muurmodel | Voor 14 Messen Hygiplas

€ 39,70 * Excl. € 45,00* Excl.

Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
Veilig betalen
Via een beveiligde omgeving
100% garantie
Op schade bij levering
Gratis levering
Op orders > €75 Ex. BTW

Hoe werken de magneetstrippen?


In de horecakeuken bent u constant in de weer met divers horeca materiaal, waaronder messen. Het is het handigst als messen ten alle tijden binnen handbereik zijn om zo snel en efficiënt mogelijk te werken. Hiervoor komt een magneetbord voor messen erg goed van pas. Op een magneetbord voor messen klemt u eenvoudig het mes aan de strip vast, dit doet u door het mes er simpelweg voor te houden. Het RVS van het mes wordt namelijk aangetrokken door de magneetstrip voor messen.

Hoe gebruik je de messenmagneten?

De manier om messen niet te laten rondslingeren in de keuken is een handig messenrek of een paar magneten waar de messen stevig aan vastgeklampt blijven zitten. Deze handige magneetplankjes zijn simpel te monteren op keukenwanden of plekken waar u uw messen het meest nodig heeft. Een andere methode om uw messen op te bergen is het hangende RVS messenrek van EMGA. Dit messenrek is gemaakt van roestvrij staal en is de ideale manier om uw messen nooit meer kwijt te raken.

Voordelen van RVS messenmagneten

Messenmagneten gemaakt van roestvrijstaal zijn gemakkelijk schoon te maken. Het materiaal trekt namelijk geen vuil, vocht of etensresten aan. Messenmagneten kunt u zelf gemakkelijk schoonmaken of deze kunnen in een professionele vaatwasser gereinigd worden. Producten van roestvrijstaal geven de keuken een moderne uitstraling, het past bij elk interieur. Daarnaast gaan producten van RVS langdurig mee, ze zijn onverwoestbaar. Messenmagneten kopen van RVS is dus een duurzame investering.

Bestellen bij XXLhoreca

Bent u dus op zoek naar een magneetbord voor uw messen? Dan kunt u deze nu kopen bij XXLhoreca! Onze magneetstrippen zijn van hoge kwaliteit en bevatten een garantieperiode van minimaal 1 jaar. Bovendien ontvangt u bij ons altijd hoge XXLkortingen, zo betaalt u altijd de beste prijs.

Hulp nodig?

Zijn er voor u nog onduidelijkheden of heeft u een vraag voor ons? Aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice. Onze medewerkers willen u graag verder helpen!