Bel ons:+31(0)756151433
Gratis verzending vanaf €100,-
25.000+ Producten
Het Totaalpakket
Met expertise naar succes
Wij zorgen voor u!
| Bedrijf
Naar de startpagina

Messenslijpers


Van messenslijpers tot slijpstenen, bij XXLhoreca vindt u alles om uw messen scherp te houden. Of u nu over een professionele keuken beschikt of over een mooie keuken thuis, messen hebben altijd uw zorg nodig. Onze messenslijpers en slijpproducten zijn stuk voor stuk afkomstig van bekende fabrikanten en horecaleveranciers. Vlijmscherpe kwaliteit dus! Alle slijpartikelen zijn met stevige kortingen te verkrijgen en komen standaard met de maximale garantie.

xxlhoreca.com Reviews with ekomi.nl
Gebruik de filters om u te helpen kiezen!
Horecaspecialist Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
Voor de professional
én voor de hobbychef
guarantee Advies op maat
Van uw persoonlijke expert

Professionele slijpproducten


Met een professionele messenslijper, aanzetstaal of slijpsteen heeft u binnen een handomdraai uw mes weer geslepen. Met een bot mes kunt u werkzaamheden niet goed uitvoeren. Het is cruciaal om eens in de zoveel tijd de messen te voorzien van een slijper. Hiermee zorgt u voor vlijmscherpe messen die het werk vergemakkelijken.

Wat is aanzetstaal?

Professioneel aanzetstaal is zeer gemakkelijk te gebruiken en gaat ontzettend lang mee. Het aanzetstaal wordt gebruikt om microscopische metaaldeeltjes netjes uit te lijnen. U duwt als het ware de braam, die ontstaat na veelvuldig gebruik, weer recht. Het aanzetstaal kan geregeld matigd gebruikt worden zonder dat messen daarvan slijten. Aanzetstaal en slijpstaaf lijken op elkaar maar worden anders gebruikt.

Hoe werkt een slijpstaaf?

Een slijpstaaf haalt daarentegen wel materiaal weg van het mes. Wanneer de snede van het mes langs het staal komt verwijder je kleine delen van het staal. Je slijpt als het ware een deel van het lemmet af. Een slijpstaaf is de perfecte tool wanneer messen na frequent gebruik bot zijn geworden. Wanneer je iedere dag een slijpstaaf gebruikt dan zal er niet meer veel overblijven van het mes.

Elektrische messenslijpers

Voor het ultieme gemak bij het slijpen van messen kunt u kiezen voor een elektrische messenslijper. U haalt simpelweg uw mes door het apparaat heen en de elektrische messenslijper doet al het werk voor u! De absolute topper in ons assortiment is de elektrische messenslijper van het merk Dick. Doordat deze zeer eenvoudig te bedienen is, is dit apparaat geschikt voor wel hobbykoks als professionele koks of studenten!

Professionele messenslijper kopen

Korting is leuk, kwaliteit is beter. XXLhoreca selecteert al haar messenslijpers altijd op basis van bewezen duurzaamheid en kwaliteit. Daarnaast profiteert u als klant van XXLhoreca van onze vaste lage inkoopprijzen en stevige kortingen op al onze messenslijpers.

Zijn er voor u nog onduidelijkheden of heeft u een vraag voor ons? Aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice. Onze medewerkers willen u graag verder helpen!

Populaire categorieën: Keukenaccessoires | Keukengereedschap | K