Bel ons:+31(0)756151433
25.000+ Producten
Het Totaalpakket
Met expertise naar succes
Wij zorgen voor u!
| Bedrijf
Naar de startpagina

Pizzaplaten


Bent u een pizzaliefhebber of professionele ‘pizzaiolo’? Bij XXLhoreca heeft u keuze uit een groot aantal soorten en maten pizza platen. Van staal tot aluminium en uiteraard met een uitstekende hitteverdeling zodat de pizza egaal kan worden afgebakken. Sommige aluminium pizza platen hebben een geribbeld oppervlak voor extra luchtcirculatie zodat de bodem van de pizza extra krokant wordt.

Uiteraard kunt deze pizza platen bestellen met aantrekkelijke XXLkortingen die oplopen tot maar liefst 20% van de originele aankoopprijs!

xxlhoreca.com Reviews with ekomi.nl
Gebruik de filters om u te helpen kiezen!
Horecaspecialist Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
Voor de professional
én voor de hobbychef
guarantee Advies op maat
Van uw persoonlijke expert

Stalen pizza pan van kwaliteit in alle maten


De stevige zwart stalen pizzapan van XXLhoreca is verkrijgbaar in vijf verschillende maten. U koopt deze in 175mm, 230mm, 250mm, 300mm en 350mm. Geschikt voor ieder formaat pizza dus. De hoogwaardige kwaliteit staal zorgt voor een goede hitteverdeling en de anti-aanbaklaag zorgt ervoor dat de pizza makkelijk uit de pan te halen is. Een prima keus als u een pizzapan voor langere tijd wilt gaan gebruiken!

Pizza platen met goede luchtcirculatie

Bij XXLhoreca bent u tevens aan het juiste adres voor diverse pizza platen met een goede luchtcirculatie. Door deze luchtcirculatie vindt er een goede hitteverdeling plaats en worden de pizza’s op alle delen goed krokant. Dit zorgt dus voor een gelijkmatig gebakken korst en bodem. Hiermee maakt u dus de best gebakken pizza’s!

Praktische aluminium pizza platen

De pizza platen van XXLhoreca zijn praktisch onmisbaar in uw pizzeria. Deze zijn gemaakt van stevig aluminium, waardoor de platen van goede kwaliteit zijn en lang meegaan. De rastering in de platen zorgt voor een goede luchtcirculatie, hitteverdeling en ze zijn erg makkelijk te reinigen. Makkelijk om te onderhouden dus en een duurzame oplossing tijdens de drukke uren in uw horecakeuken.

Uw voordelen bij XXLhoreca

Bent u op zoek naar producten van hoogstaande kwaliteit en wilt u slagen voor meer dan één goed product? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Ons ruime assortiment bevat meer dan enkel de beste pizza platen -en pannen. Ook diverse pizza ovenborstels, scheppen en pizzasnijders hebben wij in ons aanbod. Daarnaast streven wij altijd naar een levering binnen 48 uur en kunt u onze medewerkers 24/7 bereiken.

Zijn er dus vragen of twijfelt u over een product? Neem dan gerust contact op en wij helpen u graag verder.

Meer informatie? Bel ons of start een chatgesprek

Voor al uw vragen of opmerkingen kunt u terecht bij een van onze medewerkers. Dit kan zowel telefonisch, per mail en chat. Telefonisch zijn wij te bereiken op +31(0)75-6151433 en per mail op klantenservice@xxlhoreca.com.

Populaire categorieën: KeukenaccessoiresKeukengereedschapGereedschap Voor Pizza | Pizzascheppen | Pizzasnijders | Pizzaovenborstels | Pizzadeeg Containers | Deksels Voor Pizzadeeg Containers | Pizzastenen | Pizzascheppen Met Steel

Enkelfähig Score

Dit product heeft een score van %score%, dit betekent dat het een positieve bedrage levert aan toekomstige generaties

Meer...