Bel ons:+31(0)756151433
25.000+ Producten
Het Totaalpakket
Met expertise naar succes
Wij zorgen voor u!
| Bedrijf
Naar de startpagina

Pizzascheppen


Bij XXLhoreca bestelt u diverse pizza scheppen voor zeer voordelige prijzen. Uitgevoerd in hout of aluminium, stuk voor stuk solide gereedschap voor gebruik in en nabij de pizzaoven, in de keuken, thuis of in uw professionele pizzakeuken. Onze pizzascheppen zijn afkomstig van leveranciers die goed na hebben gedacht over de optimale steellengte van een pizzaschep, de stabiele breedte van het schepblad en over veilige handvaten.

xxlhoreca.com Reviews with ekomi.nl
Gebruik de filters om u te helpen kiezen!
Horecaspecialist Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
Voor de professional
én voor de hobbychef
guarantee Advies op maat
Van uw persoonlijke expert

De professionele pizzaschep van Saro


Zo op het oog ziet u weinig speciaals aan de geperforeerde pizzaschep van Saro. Maar als u goed kijkt ziet u een ovaal handvat zodat het niet meer zo makkelijk verdraaid. Dit zorgt dus voor de stabiliteit, waarvan u misschien niet dacht deze nodig te hebben. De steel is bevestigd met drie klinknagels voor een extra sterke verbinding met het schepblad.

Alle pizzascheppen van XXLhoreca zijn nu te verkrijgen met aantrekkelijke kortingen die kunnen oplopen tot maar liefst 20% op de originele aankoopprijs. Extra XXLvoordeel dus voor de professionele pizzachef!

Kwaliteit op één!

Alle pizzascheppen uit het assortiment van XXLhoreca zijn gemaakt van hoogstaande kwaliteit. Dat betekent een pluspunt in duurzaamheid en ook nog eens fijn gebruiksgemak. Als horecaondernemer weet u als geen ander wat de kracht is van goed materiaal. U bespaart hiermee dus ook op de kosten. De pizzascheppen zijn gemaakt van hoogwaardig aluminium of RVS, soms in combinatie met een stevig kunststof handvat voor extra grip.

Pizzascheppen koopt u in alle formaten

Welke voorkeuren u ook heeft, bij XXLhoreca vindt u alles wat u nodig heeft voor uw pizzeriakeuken. Zo komen onze pizzascheppen niet alleen in diverse materialen, maar ook in variabele vormen. De kwalitatieve pizzaschep van Saro heeft zowel ronde als vierkante vormen en komt daarbij ook in diverse formaten. De 184cm en de 189cm zijn beide te verkrijgen in deze twee vormen. Daarbij bieden we ook mooie professionele houten pizzascheppen van Vogue, een hoogwaardig merk binnen de horecabranche.

Pizzaschep bestellen? Snel en eenvoudig bij XXLhoreca

Bij de medewerkers van XXLhoreca kunt u 24/7 terecht voor een goed advies over onze producten. Bent u een professionele pizzabakker of eigenaar van een pizzarestaurant en is uw keukengereedschap toe aan vervanging? Of maakt u een start met een nieuw restaurant? Wij ondersteunen graag met degelijk advies. Daarnaast vindt de levering van uw producten plaats binnen 48 uur na bestelling. Handig én efficiënt.

Meer weten of direct contact opnemen? Chat met ons

Heeft u vragen over een pizzaschep of wilt u advies van ons? Neem dan telefonisch contact op met +31(0)75-6151433 of stuur een mail naar klantenservice@xxlhoreca.com.

Populaire categorieën: KeukenaccessoiresKeukengereedschapGereedschap Voor Pizza | Pizzaplaten | Pizzasnijders | Pizzaovenborstels | Pizzadeeg Containers | Deksels Voor Pizzadeeg Containers | Pizzastenen | Pizzascheppen Met Steel

Enkelfähig Score

Dit product heeft een score van %score%, dit betekent dat het een positieve bedrage levert aan toekomstige generaties

Meer...