Bel ons:+31(0)756151433
Gratis verzending vanaf €100,-
25.000+ Producten
Het Totaalpakket
Met expertise naar succes
Wij zorgen voor u!
| Bedrijf
Naar de startpagina

Pizzadeeg containers


Pizzadeegcontainers zijn een geweldige aanvulling op elke keuken die pasta, maar vooral pizza bereidt. Deze containers kunnen het deeg veilig bewaren, zodat het later kan worden gebruikt.

Onze pizzadeeg containers zijn geschikt voor zowel professionele keukens als thuisgebruik. Elke pizzabakker kan er fijn mee werken en houdt met behulp van deze containers zijn deeg vers en hygiënisch. De binnenkant van de pizzadeegbak is helemaal glad, waardoor deze na gebruik gemakkelijk en grondig schoon te maken is.

xxlhoreca.com Reviews with ekomi.nl
Gebruik de filters om u te helpen kiezen!
Horecaspecialist Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
Voor de professional
én voor de hobbychef
guarantee Advies op maat
Van uw persoonlijke expert

Pizzadeeg containers van XXLhoreca


De stapelbare pizzadeeg container van het merk Hendi is gemaakt van polyethyleentereftalaat en is verkrijgbaar in 2 maten. De bak is verkrijgbaar met een hoogte van 75 of 95 mm, de overige afmetingen zijn hetzelfde.

Doordat de pizzadeeg container gemaakt is van polyethyleentereftalaat is deze zeer eenvoudig schoon te maken. Mocht u graag een deksel willen voor op de container, dan is deze apart bij te bestellen.

Welke pizzadeeg containers passen bij mijn werkzaamheden?

Het assortiment pizzadeeg containers is nog niet groot, dus mocht u op zoek zijn naar een bepaald model dan horen we het graag. Ook als u nog vragen heeft over de containers of als u graag advies wilt, staan wij 24/7 voor u klaar.

Populaire categorieën: KeukenaccessoiresKeukengereedschapGereedschap Voor Pizza | Pizzascheppen | Pizzaplaten | Pizzasnijders | Pizzaovenborstels | Deksels Voor Pizzadeeg Containers | Pizzastenen | Pizzascheppen Met Steel

Enkelfähig Score

Dit product heeft een score van %score%, dit betekent dat het een positieve bedrage levert aan toekomstige generaties

Meer...