Pizzasnijders


Per pizzaiolo professionista! Bij XXLhoreca bestelt u de scherpste pizza snijders voor de scherpste prijzen! Uitgevoerd met hoogwaardige stalen snijbladen zijn dit de pizza snijders voor de echte pizzaprofessional. De handvaten zijn handig vormgegeven voor een optimale grip en minimale krachtsinspanning. De RVS pizzasnijder met ergonomisch handvat heeft een mes met een diameter van 10 cm en is dus ook geschikt voor de ‘deeppan’ pizza en snijdt moeiteloos door alle lekkere toppings heen! Nu te bestellen met superhoge XXLkortingen!

Gebruik de filters om u te helpen kiezen!

Filter

Sorteer op

12 mnd garantie
-2%
Pizza Wielsnijder Rood | 125mm Vogue

€ 12,10 * Excl. € 12,40* Excl.

12 mnd garantie
-3%
Pizzaverdeler RVS | 125x52mm Vogue

€ 35,60 * Excl. € 36,80* Excl.

12 mnd garantie
-2%
Pizza Wielsnijder Groen | 125mm Vogue

€ 12,10 * Excl. € 12,40* Excl.

24 mnd garantie
-1%
12 mnd garantie
-2%
Pizza-Wielsnijder | RVS Vogue

€ 12,10 * Excl. € 12,40* Excl.

12 mnd garantie
-2%
Good Grip Pizzawiel | OXO | 76(l)mm OXO

€ 21,00 * Excl. € 21,40* Excl.

12 mnd garantie
-24%
Pizza Snijder - met Kunststof Handgreep - Ø100mm Bartscher

€ 26,80 * Excl. € 35,10* Excl.

horeca-specialist
Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
secure-payments
Veilig betalen
Via een beveiligde omgeving
guarantee
Voor de professional
én voor de hobbychef
free-delivery
Gratis levering
Op orders > €75 Ex. BTW

Geen uitdagingen meer dankzij professionele pizza snijders


Een heerlijke krokante pizza met veel beleg is vaak een uitdaging om met een fatsoenlijk mes te snijden. Daarom zijn er diverse pizza snijders van hoogstaande kwaliteit ontworpen die van deze klus een makkelijk karwei maken. De professionele pizza snijders van XXLhoreca glijden met gemak door de pizza heen en houden het smaakvolle beleg op zijn plek. Hierdoor snijdt u binnen no-time een pizza en kan deze dus zo snel mogelijk en nog warm, naar uw gasten toe.

Pizza snijders met vingerbescherming

Om de uitdaging nog kleiner te maken zijn er speciale pizza snijders ontworpen met vingerbescherming. Het pizzawiel is op zichzelf al voorzien van voedsel-veilig staal en daaraan vast zit een mooi ergonomisch handvat met rubberen oppervlak die zorgt voor een optimale grip. Zo is de pizza eenvoudig te snijden, omdat deze fijn in de hand ligt. Deze voorkomt dat uw handen wegglippen. Met de kwalitatieve pizza snijder bent u slechts seconden verwijderd van het serveren.

De beste merken pizza snijders

Bij XXLhoreca koopt u enkel producten van hoogstaande kwaliteit en daar mogen pizza snijders zeker niet bij ontbreken. Wij werken met de meest betrouwbare merken om u een lange levensduur van uw producten te kunnen garanderen. Zo werken wij met de praktische pizza snijders van Bartscher, Vogue en OXO. Merken die hoogstaande kwaliteit leveren en bekend staan als betrouwbaar bij veel van onze klanten.

Zo bieden zij pizza snijders in diverse kleuren handvatten en heeft OXO een pizza snijder met extra grip op de markt gebracht. Een extra voordeel om snel en productief te kunnen werken en de heerlijke pizza zo snel mogelijk bij uw gasten te kunnen brengen.

Pizza snijders bestellen of meer te weten komen?

Heeft u nog twijfels over een product of wilt u meer informatie van ons? Dan kunt u eenvoudig contact met ons opnemen. Telefonisch zijn wij te bereiken op +31(0)75-6151433 of stuur een mail naar klantenservice@xxlhoreca.com. Voor extra snel contact zijn wij ook 24/7 bereikbaar via de chat.

  • pro-kitchen1