Pizzascheppen met steel


U kunt bij ons terecht voor pizzascheppen mét en zonder steel. Een lange steel geeft als voordeel dat u hiermee veilig de pizza in de pizzaoven kunt doen.

Elke goede pizzaschep heeft een stevige, korte of lange, maar ergonomische handgreep nodig. Daarom bieden wij pizzascheppen met en zonder steel in alle variaties en opties aan voor uw professionele pizzeria.

Producten

Filter

Sorteer op

12 mnd garantie
-10%
Pizzaoven Steel | 950mm Vogue

€ 17,90 * Excl. € 20,00* Excl.

Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
Veilig betalen
Via een beveiligde omgeving
100% garantie
Op schade bij levering
Gratis levering
Op orders > €75 Ex. BTW

Pizzascheppen met steel van XXLhoreca


Bij ons kunt u diverse professionele pizzascheppen met steel kopen. Deze zijn gemaakt van hout of aluminium. Al onze pizzascheppen zijn gemaakt voor gebruik in de pizzeria, in de keuken thuis of in de horecakeuken.

Pizzascheppen met steel voor de horecakeuken

Voor het onervaren oog zijn onze pizzascheppen in eerste instantie niets bijzonders. Ze zien eruit als gewone pizzascheppen die u bij elke horecazaak, die pizza’s serveert, ziet. Maar als u goed kijkt, ziet u het verschil. De pizzascheppen uit ons assortiment zijn mooi en ergonomisch gevormd, hiermee kunt u dus prettig werken.

Welke pizzascheppen met steel moet ik kiezen?

Het belangrijkste is uiteraard dat de pizzaschep in uw oven past en uiteraard ook dat uw pizza’s erop passen. Mocht u het fijn vinden om hier advies over te krijgen, of heeft u nog andere vragen? Neem dan contact met ons op. We staan 24/7 voor u klaar.