Buffet koelvitrines


Een druk buffetrestaurant; dé perfecte locatie om op een mooi gepresenteerde manier koude, zoete en hartige hapjes aan gasten aan te bieden. De netste manier om dit te doen, is door middel van het neerzetten van buffet koelvitrines.

Een compacte buffet koelvitrine staat mooi in het midden van de ruimte en is op hetzelfde moment erg handig in het gebruik. Gasten kunnen zelf hapjes uit de vitrine halen door de deksel te openen. Door de koelvitrine daarna weer te sluiten, blijven de etenswaren op een hygiënische wijze bewaard.

Producten

Filter

Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
Veilig betalen
Via een beveiligde omgeving
100% garantie
Op schade bij levering
Gratis levering
Op orders > €75 Ex. BTW

Buffet koelvitrines van XXLhoreca


Buffet koelvitrines zijn er in verschillende vormen en maten. In ons assortiment vindt u buffet koelvitrines met een “bridge” vorm. Deze koelvitrines van het merk APS FSE hebben een bolle, glazen schuifdeksel waardoor de etenswaren van alle kanten zichtbaar zijn. De deksel zorgt ook voor een hygiënische bewaring van de inhoud.

Ook in ons assortiment: een ronde buffet koelvitrine van SAYL. Deze ronde vitrine is geschikt voor 8 buffet trays. De vitrine heeft LED verlichting voor een goede belichting van de producten.

Welke buffet koelvitrine moet ik kiezen?

Weet u al welke buffet koelvitrine aansluit bij uw wensen? Of wilt u graag meer weten over de buffet koelvitrines of wilt u advies van ons? Neem dan contact met ons op. We staan 24/7 voor u klaar.