Beslagkommen


Gebruik de filters om u te helpen kiezen!
Filter
12 mnd garantie
Vogue Beslagkom RVS - met Platte Bodem - 12 Liter - Ø455mm

1-3 werkdagen

3 Varianten

€ 23,39 * Excl.
12 mnd garantie
Schneider Schneider Polypropyleen Beslagkom | 13 Liter

1-3 werkdagen

€ 23,72 * Excl.
12 mnd garantie
Schneider Schneider Polypropyleen Beslagkom | 2,5 Liter

1-3 werkdagen

€ 10,00 * Excl.
12 mnd garantie
Vogue Beslagkom RVS - 6 Liter - Ø350mm

1-3 werkdagen

8 Varianten

€ 31,32 * Excl.
12 mnd garantie
Schneider Schneider Polypropyleen Beslagkom | 4,5 Liter

1-3 werkdagen

€ 12,48 * Excl.
12 mnd garantie
Vogue Beslagkom RVS - met Silicone Bodem - 3 Liter - Ø219mm

1-3 werkdagen

2 Varianten

€ 31,82 * Excl.
12 mnd garantie
Araven Beslagkom Polypropyleen - 11 Liter - Ø380mm

1-3 werkdagen

6 Varianten

€ 21,90 * Excl.
12 mnd garantie
Bourgeat Beslagkom RVS - met Ronde Bodem - 6,5 Liter - Ø300mm

1-3 werkdagen

4 Varianten

€ 40,50 * Excl.
24 mnd garantie
Hendi Beslagkom RVS - 0,7 Liter - Ø158x(H)55

1-4 werkdagen

5 Varianten

€ 2,89 * Excl.
12 mnd garantie
12 mnd garantie
Schneider Schneider Polypropyleen Beslagkom | 1 Liter

1-3 werkdagen

€ 7,77 * Excl.
12 mnd garantie
Vogue Beslagkom Polycarbonaat/Plastic - 1.25ltr - Ø20mm

2 Varianten

€ 10,74 * Excl.
12 mnd garantie
Schneider Schneider Polypropyleen Beslagkom | 6 Liter

1-3 werkdagen

€ 16,61 * Excl.
12 mnd garantie
Schneider Schneider Polypropyleen Beslagkom | 9 Liter

1-3 werkdagen

€ 18,68 * Excl.
12 mnd garantie
Vogue Beslagkom RVS met Maatindeling - 1,75 Liter - Ø215mm

1-3 werkdagen

3 Varianten

€ 28,68 * Excl.
12 mnd garantie
XXLselect RVS Hoogglans Beslagkom | Anti-Slip Voet | Beschikbaar in 4 Maten

1-3 werkdagen

4 Varianten

€ 5,12 * Excl.
12 mnd garantie
12 mnd garantie
12 mnd garantie
XXLselect Beslagkom/Keukenschaal | RVS | 18/8 | Platte Bodem

1-3 werkdagen

7 Varianten

€ 25,79 * Excl.
12 mnd garantie
XXLselect Beslagkom Kunststof | 5 Liter | Ø280x(H)140mm

1-3 werkdagen

€ 7,69 * Excl.
12 mnd garantie
XXLselect Beslagkom Kunststof | Set van 3 | 1,5/2/3 Liter

1-3 werkdagen

€ 11,90 * Excl.
12 mnd garantie
XXLselect Beslagkom Kunststof | 11 Liter | Ø380x(H)180mm

1-3 werkdagen

€ 14,46 * Excl.
12 mnd garantie
XXLselect Beslagkom Kunststof | 3 Liter | Ø240x(H)110mm

1-3 werkdagen

€ 5,70 * Excl.
12 mnd garantie
XXLselect Beslagkom Kunststof | 7 Liter | Ø330x(H)160mm

1-3 werkdagen

€ 10,08 * Excl.
horeca-specialist
Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
guarantee
Voor de professional
én voor de hobbychef
Advies op maat
Van uw persoonlijke expert

Beslagkommen van XXLhoreca


Loopt u vaak tegen het probleem aan dat uw kommen niet groot genoeg zijn om al uw ingrediënten in te mengen? Bij XXLhoreca hebben wij mengkommen van allerlei verschillende maten, van een inhoud van 0,5 liter tot een inhoud van wel 13 liter. Daarnaast heeft u keuze uit mengkommen van verschillende materialen; kunststof, polypropyleen, glas en rvs. Bent u een echte banketbakker of eigenaar van een bakkerij? Dan is een mengkom een ideaal keukengereedschap om in uw bezit te hebben. Mengkommen zijn schalen die doorgaans gebruikt worden om ingrediënten in te mengen. De grote beslagkommen bieden voldoende ruimte om grote hoeveelheden etenswaren in samen te voegen. De beslagkommen van XXLhoreca zijn te verkrijgen in verschillende maten, geschikt voor de grote of voor kleine baksels. Uiteraard hebben wij ook deksels voor beslagkommen en mengkommen. Met bekkendeksels kunt u gemakkelijk de producten en mengsels vers houden die u in uw beslagkommen heeft. Al onze deksels voor mengkommen zijn magnetron bestendig. Ten slotte bieden wij u verschillende maten deksels voor beslagkommen, wel zijn alle modellen van polypropyleen van het merk scheider.

Vraag en antwoord over bekkens

Wat kosten schalen en beslagkommen?

Onze goedkoopste beslagkom begint vanaf €2,48, maar deze heeft een diameter van 130mm en is van Polypropyleen. Mocht u meer geinteresseerd zijn in een RVS bekken met een meer ‘standaard’ diameter doorsnee (250mm en 3,5L inhoud) dan betaald u €37,77. Onze beslagkomdeksels

Van wat voor materialen worden bekkens gemaakt?

Bekkens worden niet simpelweg van één soort materiaal gemaakt. Kommen voor in professionele horeca keukens kunnen divers uiteen lopen. Bij XXLhoreca bieden wij RVS kommen, kunststof beslagkommen, en polypropyleen bekkens aan. Vooralsnog zult u in de meeste horeca keukens RVS bekkens tegen komen. Toch hebben sommige chefs baat bij beslagkommen van polypropyleen. Het alternatief op kunststof en RVS kommen heeft meerdere voordelen. Ten eerste zijn deze soort beslagschalen een milieuvriendelijk materiaal dat slagvast, taai, en sterk is. Bovendien zijn deze bekkens geschikt voor levensmiddelen, reuk en smaakvrij, en hebben ze een hoge chemische bestendigheid. Samenvattend, XXLhoreca bied u kwalitatief goede beslagkommen van roestvrijstaal, kunststof, en polypropyleen.

Waar worden beslagkommen voor gebruikt?

Voornamelijk worden beslagkommen door bakkers en chefs gebruikt. In professionele keukens kan het gebruik divers uit een lopen. Hoewel weinig chefs en bakkers mengkommen zullen gebruiken voor het opbergen en opslaan van producten. Daar kunt u beter onze GN bakken en containers voor gebruiken. RVS GN containers zijn efficiënter doordat ze gemakkelijker naast elkaar en opgestapeld kunnen worden. RVS beslagkommen zijn juist specifiek gemaakt voor bijvoorbeeld het bereiden van sauzen of kruidenmengsels. RVS is gemakkelijk schoon te maken dus door één soort beslagkom en meerdere soorten en groottes GN bakken in de keuken te hebben kunt u prima uit de voeten.

Hoe onderhoud u keukenkommen?

Keukenkommen zijn gemakkelijk te onderhouden. Alle keukenkommen van XXLhoreca kunnen alle meng- en keukenkommen ook op de hand afgewassen worden. Daarnaast kunnen de bekkens ook door professionele doorschuifspoelmachines. U vind in vrijwel iedere professionele keuken RVS Servieskasten en Opbergkasten, RVS Wandkasten, RVS Wandschappen. Deze kasten zijn ideaal voor het opbergen van de bekkens. Grotere bekkens kunt u in het magazijn plaatsen. Op deze manier heeft u de veelgebruikte bekkens altijd bij de hand en zullen ze niet snel vies worden nadat ze schoon zijn gemaakt. De minder veelgebruikte bekkens staan dan opgeslagen in het magazijn en niet in de weg.

Wat voor keukengereedschap is er nog meer?

Bij XXLhoreca hebben wij uiteraard ook allerlei andere benodigdheden en keukengereedschappen voor in de horeca keuken buiten bekkens om. Zo hebben wij ondere andere voor het roeren en stampen professionele gardes voor het opkloppen van een beslag. Of pollepels en spatels voor het roeren en of overschenken van soepen en sauzen. Specifiek voor het uitserveren van producten hebben we serveerlepels en scheppen tot ons assortiment. Ten tweede verkopen wij apparatuur voor het meten en timen van kerntemperaturen van producten. Zo zult u onze thermometers goed kunnen gebruiken voor het grillen. Bovendien komen de trechters, zeven en vergieten goed van pas bij het filteren of overgieten van emulsies die u in de beslagkommen bereid heeft. Ten vierde hebben wij meer dan 30 soorten mesjes en koksmessen tot ons assortiment voor het snijden van diverse producten in de keuken of achter de bar. Daarnaast bieden wij u uiteraard ook snijplanken. Snijplanken van XXLhoreca kunt u gebruiken als solide ondergrond voor vrijwel iedere situatie. Uiteraard bieden wij u ook gereedschap voor vlees en gereedschap voor pizza’s. Als laatste vind u ook ander keukengerei zoals kookkwasten, raspen, en keukenhandschoenen in ons overige keukengereedschappen assortiment.

Advies op maat bij XXLhoreca over beslagkommen

Bij XXLhoreca snappen wij dat u op zoek bent naar producten van hoge kwaliteit, vervaardigd uit de beste materialen. Daarom hebben wij meerdere betrouwbare merken mengkommen beschikbaar op onze site die stuk voor stuk lang meegaan en langdurig gebruik garanderen. Zo hebben wij mengkommen van Araven die van hoge kwaliteit polypropyleen zijn gemaakt. Ons eigen merk XXLselect heeft verschillende maten mengkommen van rvs en kunststof. Ook Vogue biedt een uiteenlopende keuze aan rvs mengkommen. Voor mengkommen van gehard glas kunt u filteren op het merk Arcoroc, waarbij u kan rekenen op hoge kwaliteit voor een scherpe prijs. Heeft u nog vragen voor ons? Zijn er vragen of heeft u twijfels? Neem dan gerust contact met ons op. De klantenservice van XXLhoreca staat van maandag tot en met vrijdag klaar om u te helpen bij eventuele vragen of bij het geven van advies over beslagkommen. 

Populaire categorieënKeukenapparatuur | Snijmachines | Professionele Broodsnijmachines | Curryworstsnijders | Kebab- En Doner Apparatuur | Groentesnijders | Sapcentrifuges | Robot Coupe Messen | Schilmachines | Staafmixers | Blenders En Mixers | Thermoblenders | Vleessnijmachines | Raspmachines

  • pro-kitchen1