• Curryworstsnijders

Curryworstsnijders


De praktische curryworstsnijders van XXLhoreca versnellen uw werkproces, want onze worstsnijders zijn robuust en scherp.

Een handmatige curryworstsnijder is gemakkelijk in gebruik, maar een elektrische curryworstsnijder ontzorgt u helemaal. Omdat een elektrische snijder u het werk uit handen neemt, heeft u de mogelijkheid om andere zaken in de keuken te regelen.

Producten

Filter

Sorteer op

24 mnd garantie
-20%
Curryworst Snijder - Manueel Saro

€ 118,00 * Excl. € 148,00* Excl.

12 mnd garantie
-20%
Curryworst Snijder - Handsnijder Bartscher

€ 129,00 * Excl. € 162,00* Excl.

24 mnd garantie
-20%
Handmatige Worstensnijder | Snijdt 11 Plakken | 214x155x(H)205mm Hendi

€ 122,00 * Excl. € 153,00* Excl.

24 mnd garantie
-20%
Curryworst Snijder Elektrisch| 230x185x325 mm 230V 135W Hendi

€ 199,00 * Excl. € 249,00* Excl.

Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
Veilig betalen
Via een beveiligde omgeving
100% garantie
Op schade bij levering
Gratis levering
Op orders > €75 Ex. BTW

Handsnijder voor curryworst


Een handmatige curryworstsnijder is simpel te bedienen. De handsnijder voor curryworst van Bartscher bijvoorbeeld heeft een simpel te bedienen snijhendel waarmee u in één keer een groot aantal worsten snijdt. U plaatst simpelweg de worsten in het apparaat en haalt de hendel over.

Plaats voor het snijden wel een bakje onder het apparaat, zodat de stukjes direct op de juiste plaats vallen. Na het overhalen van de hendel, zijn de curryworstjes direct gesneden.

Elektrische curryworstsnijder

Ook elektrische curryworstsnijders vindt u in ons assortiment. Een elektrische worstsnijder werkt automatisch, zoals de naam al doet vermoeden. Dit geeft u de mogelijkheid om ondertussen andere dingen voor te bereiden. Bij de elektrische worstsnijder van Hendi is het ook mogelijk om de dikte van de plakjes in te stellen en bestaat dit apparaat over een extra lange invoer.

Welke curryworstsnijder moet ik kiezen?

Een handsnijder of een elektrische curryworst snijmachine, we hebben het dus allebei bij XXLhoreca. Houd bij de keuze dus rekening met de functies die u wilt hebben bij de worstsnijder.

Uiteraard staan wij voor u klaar als u nog vragen heeft of als u advies wilt over welke curryworstsnijder u het beste kunt aanschaffen. U kunt ons daarom 24/7 bereiken.