Bel ons:+31(0)756151433
Gratis verzending vanaf €100,-
25.000+ Producten
Het Totaalpakket
Met expertise naar succes
Wij zorgen voor u!
| Bedrijf
Naar de startpagina

Vleesvermalsers


Bij XXLhoreca bent u aan het juiste adres voor diverse vleesvermalsers die onmisbaar zijn in de vleesbewerking. Het is een moderne en effectieve manier om vlees een verbeterde smaak te geven en deze malser te krijgen tot diep in de vezels. Verkort de bereidingstijd van uw vleesgerechten nu en start ook met het gebruik van de praktische vleesvermalsers uit ons ruime assortiment.

xxlhoreca.com Reviews with ekomi.nl
Gebruik de filters om u te helpen kiezen!
Horecaspecialist Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
Voor de professional
én voor de hobbychef
guarantee Advies op maat
Van uw persoonlijke expert

Wat is een vleesvermalser?


Het op de beste manier garen en bereiden van vlees is iets wat iedere chef-kok ambieert. Vlees wordt immers in de meeste gevallen het beste gewaardeerd wanneer het mals en zacht is. Vleesvermalsers zijn het beste hulpmiddel als het aankomt op smaakverbetering en het mals maken van diverse vleessoorten. In het apparaat zitten 51 scherpe RVS messen die inkepingen in het vlees maken. Dat zorgt ervoor dat de hitte goed verdeeld wordt en het vlees gelijkmatig gaart.

Zo wordt een vleesvermalser gebruikt

Bij XXLhoreca bent u aan het juiste adres voor handmatige vleesvermalsers én elektrische vleesvermalsers. De handmatige vleesvermalser van Profi Line heeft een uniek systeem welke u bediend met de hand. Door op de rode top te duwen, zakken de 51 messen in het vlees. Dit doet u verdeeld over het gehele oppervlak, zodat het vlees volledig wordt voorzien van inkepingen. Daarna kunt u het vlees gaan braden.

De elektrische vleesvermalser van roestvrij staal (RVS) is ultiem geschikt voor de professionele horecakeuken waar vlees het hoofdproduct is. Wanneer u op de aan-knop drukt, start de machine en kunt u het vlees langzaam in de hiervoor bestemde ‘tenderizer’ laten zakken. Het vlees komt er net als bij de handmatige vleesvermalser, met lichte inkepingen uit en is direct klaar om te garen.

Houdt de vleesvermalser eenvoudig schoon

De elektrische vleesvermalser heeft een roestvast stalen behuizing, wat inhoudt dat deze zeer makkelijk schoon te houden. Dankzij het gladde oppervlak en roestvaste materiaal is een schoonmaakbeurt binnen een mum van tijd keurig gerealiseerd.

De handmatige vleesvermalser is tevens eenvoudig schoon te houden. Het materiaal bestaat uit ABS-plastic gecombineerd met de RVS messen. Deze zijn perfect geschikt voor vaatwasmachines.

Hier koopt u producten van toonaangevende merken

Bij XXLhoreca werken we graag met toonaangevende merken die door de jaren heen bewezen hebben van goeden huize te komen. Zo koopt u een elektrische vleesvermalser van Hendi, een welbekend merk in de horecabranche. Deze heeft onder meer een ingebouwde ventilator die de motor koel houdt en stabiele rubberen voeten voor extra stevig- en veiligheid.

Bestel uw vleesvermalser bij XXLhoreca

Kiest u graag voor de beste kwaliteit? Bestel dan uw vleesvermalsers en overige vleesbewerking producten bij XXLhoreca. Wij beloven u hoogwaardige kwaliteit en een optimale service. Heeft u nog vragen voor ons? Neem dan gerust contact met ons op.

Populaire categorieën: KeukenaccessoiresKeukengereedschapGereedschap Voor Vlees | Tartaarvormen | Vleespersen | Bottenzagen | Hakblokken | Vleeshaken | Spiezen | Vleeshamers | Kooktouwen

Enkelfähig Score

Dit product heeft een score van %score%, dit betekent dat het een positieve bedrage levert aan toekomstige generaties

Meer...