Het seizoen voor outdoor activiteiten begint! Klik hier!

10% korting bij de start van het outdoorseizoen! Klik hier!

Bel ons:+31(0)756151433
Gratis verzending vanaf €100,-
25.000+ Producten
Het Totaalpakket
Met expertise naar succes
Wij zorgen voor u!
| Bedrijf
Naar de startpagina

Vleeshaken


Bent u op zoek naar vleeshaken? Bij XXLhoreca bent u op het juist adres! Deze S-vormige haken kunt u in de horeca voor meerdere dingen gebruiken. Oorspronkelijk zijn deze haken bedoeld voor het ophangen van vlees of karkassen van vlees. Steeds vaker worden deze haken ook voor andere doeleinden gebruikt. Een voorbeeld hiervan is het ophangen van de vleeshaak aan een rand, waaraan u ander keukengerei kan plaatsen. Door producten op te hangen bespaart u enorm veel aan ruimte. En laat dat nou in iedere horeca keuken van pas komen.

xxlhoreca.com Reviews with ekomi.nl
Gebruik de filters om u te helpen kiezen!
Horecaspecialist Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
Voor de professional
én voor de hobbychef
guarantee Advies op maat
Van uw persoonlijke expert

Het gebruik van de vleeshaak


De vleeshaak is een tweezijdige haak waarvan één van de kanten voorzien is van een punt. Deze kant is bedoeld voor het bevestigen van het het vlees. Met de scherpe punt kunt u gemakkelijk door het vlees heen prikken. De andere kant van de vleeshaak is bot, deze kunt u vrijwel overal aan ophangen. De vleeshaken worden vaak gebruikt in slagerijen. Door de veelzijdigheid en de verschillende soorten maten worden de vleeshaken ook gebruikt in restaurants voor het ophangen van andere producten. Al met al een handige tool om dingen op te hangen en op te bergen.

Vleeshaken van RVS

XXLhoreca biedt vleeshaken aan die allen zijn gemaakt van roestvrijstaal. Een fijn materiaal om mee te werken aangezien het erg duurzaam is. Roestvrijstaal, de naam zegt het zelf al, het is vrij van roesten. Daarom gaat het extra lang mee. Daarnaast zijn de vleeshaken van RVS gemakkelijk schoon te maken. Deze kunnen gewoon in de vaatwasser. Dat komt omdat het materiaal slijtvast is. Ook zijn producten van RVS bestand tegen zuren. Dat houdt in dat smaken en geuren geen invloed hebben.

Vleeshaken van XXLhoreca

XXLhoreca biedt een groot assortiment aan vleeshaken, allen voorzien van de beste kwaliteit. Onze lage tarieven maken het extra voordelig om groot in te slaan. Door de diversiteit aan formaten is er voor ieder wat wils. Zo zijn er vleeshaken van 8cm tot 20cm waarin de diameters verschillen. Bestellen bij XXLhoreca doet u eenvoudig. Wij zorgen ervoor dat binnen 48 uur de producten worden geleverd. En dat in heel Nederland!

Heeft u nog vragen?

Heeft u nog vragen over de vleeshaken? Of heeft u voor iets anders advies nodig? U kunt ons 24/7 bereiken. Onze medewerkers van de klantenservice staan u graag te woord. Telefonisch kunt u ons bereiken op +31(0)75-6151433. Mailt u ons liever? Stuur ons dan een mail naar klantenservice@xxlhoreca.com.

Populaire categorieën: KeukenaccessoiresKeukengereedschapGereedschap Voor Vlees | Tartaarvormen | Vleespersen | Vleesvermalsers | Bottenzagen | Hakblokken | Spiezen | Vleeshamers | Kooktouwen

Enkelfähig Score

Dit product heeft een score van %score%, dit betekent dat het een positieve bedrage levert aan toekomstige generaties

Meer...