Bel ons:+31(0)756151433
Gratis verzending vanaf €100,-
25.000+ Producten
Het Totaalpakket
Met expertise naar succes
Wij zorgen voor u!
| Bedrijf
Naar de startpagina

Tartaarvormen


In de horeca wordt veel gebruikt gemaakt van tartaarvormen om verschillende redenen. Met deze handige vorm kunt u eenvoudig zelf tartaar maken of ander eten presenteren. Het is de ideale vorm om eten bij elkaar houden. Bij XXLhoreca kunt u eenvoudig en snel tartaarvormen bestellen. Benieuwd naar onze collectie? U bekijkt het hieronder.

xxlhoreca.com Reviews with ekomi.nl
Gebruik de filters om u te helpen kiezen!
Horecaspecialist Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
Voor de professional
én voor de hobbychef
guarantee Advies op maat
Van uw persoonlijke expert

Waar gebruikt u een tartaarvorm voor?


Een tartaarvorm biedt de ideale uitkomst wanneer u eten wilt serveren in een ronde vorm. Het ronde materiaal, ook wel een uitsteekvorm genoemd, kunt u gebruiken voor het uitsteken van etenswaren. Denk hierbij aan tartaar, vis, rijst, deeg en allerlei andere producten. Wanneer het eten in de tartaarvorm is gegoten kunt u op een elegante manier de borden opmaken. Bijvoorbeeld door het creëren van verschillende ronde lagen van eten. Zo kunt u gemakkelijk een torentje maken dat bestaat uit meerdere ingrediënten.

Hoe gebruikt u een tartaarvorm?

Het creëren van een steak tartaar gaat hiermee uiterst eenvoudig. Het harde materiaal van de tartaarvorm biedt namelijk aan alle kanten ondersteuning. U kunt het eten ermee uitsteken of u kunt de maaltijd in de tartaarvorm bereiden. Ook kunt u eenvoudig vorm geven aan bijvoorbeeld vlees. Het rauwe vlees kunt u direct in vorm brengen en daarna opbakken.

RVS tartaarvormen

Al onze tartaarvormen in het assortiment zijn gemaakt van RVS. Een uiterst duurzaam materiaal wat gemakkelijk te reinigen is. Het kan namelijk eenvoudig gewassen worden in de professionele vaatwasser. Het voordeel van RVS is dat er geen vocht, vuil of etensresten op blijft plakken. Wat zorgt voor goede hygiëne in de horeca keuken.

Tartaarvormen van XXLhoreca

Kunt u tartaarvormen gebruiken in uw horecaonderneming? Deze kunt u eenvoudig en snel bestellen bij XXLhoreca. Onze tartaarvormen zijn in drie verschillende maten te verkrijgen. Het kleinste model betreft een doorsnede van 70mm, ons grootste model bedraagt 100 mm.

Heeft u nog vragen over onze producten? Of kunnen wij u ergens anders mee helpen? Twijfel dan niet om contact op te nemen. Wij staan 24/7 voor u klaar!

Populaire categorieën: KeukenaccessoiresKeukengereedschapGereedschap Voor Vlees | Vleespersen | Vleesvermalsers | Bottenzagen | Hakblokken | Vleeshaken | Spiezen | Vleeshamers | Kooktouwen

Enkelfähig Score

Dit product heeft een score van %score%, dit betekent dat het een positieve bedrage levert aan toekomstige generaties

Meer...