Bel ons:+31(0)756151433
25.000+ Producten
Het Totaalpakket
Met expertise naar succes
Wij zorgen voor u!
| Bedrijf
Naar de startpagina

Spiezen


Wanneer u op zoek bent naar professionele spiezen voor uw horecakeuken en tevens de beste kwaliteit en service wenst, dan koopt u bij XXLhoreca. Wij zijn de horeca groothandel waar service en hoogstaande kwaliteit hand in hand gaan. Heeft u een grote hoeveelheid nodig? Ook dat is geen enkel probleem. Wij leveren binnen 48 uur, ook wanneer het om een ruime hoeveelheid spiezen en andere kwaliteitsproducten gaat.

xxlhoreca.com Reviews with ekomi.nl
Gebruik de filters om u te helpen kiezen!
Horecaspecialist Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
Voor de professional
én voor de hobbychef
guarantee Advies op maat
Van uw persoonlijke expert

Waar kunt u de spiezen voor gebruiken?


De spiezen van XXLhoreca zijn ervoor gemaakt om meerdere kleine vleesstukjes, kipstukjes of vis aan te rijgen en deze vervolgens te grillen. Ze zijn perfect geschikt voor de barbecuemeester en komen zeker tot hun recht als decoratie op de borden van uw gasten. Ook in uw kebabzaak komen de spiezen goed van pas. Bij XXLhoreca bestelt u hiervoor het Espetada Kebab Spies Rack van 22cm doorsnee en 46cm hoogte of u kiest voor de 51cm. Ideaal voor de kebabliefhebbers die een mooie presentatie van voedsel kunnen waarderen.

Spiezen in diverse lengtes en vormen

Spiezen zijn er daarnaast in diverse lengtes en materialen. Zo zijn de RVS spiezen uitstekend geschikt voor langdurig gebruik en kunt u houten geknoopte spiezen bestellen om bijvoorbeeld burgers of broodjes bij elkaar te houden en er een mooi uiterlijk aan te geven. De geknoopte spiezen hebben een lengte van 120mm en zijn verpakt per 100 stuks. De RVS barbecue spiezen komen in diverse handige lengtes van 250mm en 350mm, geschikt voor al uw vlees, vis, kip en groentegerechten.

Hygiënische en praktische spiezen voor de barbecue & grill

Wanneer de grill of de barbecue uw specialiteit is, mogen de RVS spiezen zeker niet ontbreken. De barbecue spiezen zijn speciaal ontworpen om op een hygiënische wijze vlees te verwarmen. RVS is stevig materiaal dat eenvoudig schoon te houden is. Hierdoor wordt het grillen alleen maar vereenvoudigd en is er van aangekoekte etensresten geen sprake meer.

Daarom koopt u bij XXLhoreca

Bij XXLhoreca bestellen betekent dat u geniet van meerdere voordelen. Ons ruime assortiment rijkt verder dan een hoogwaardige kwaliteit barbecue spiezen, wij leveren ook barbecuevorken, tangen, spatels en diverse barbecues. Daarnaast staat klantenservice bij ons hoog in het vaandel en kunt u dus 24/7 bij ons terecht voor vragen en opmerkingen. Neem bij twijfel over producten dan ook altijd contact op met ons team.

Heeft u vragen of wilt u meer weten?

Zijn er vragen over bepaalde producten die u graag beantwoord ziet? Neem dan contact op met ons. Wij zorgen er graag voor dat u dankzij degelijk advies de aankopen kunt doen waar u zelf volledig achter staat.

Enkelfähig Score

Dit product heeft een score van %score%, dit betekent dat het een positieve bedrage levert aan toekomstige generaties

Meer...