Bel ons:+31(0)756151433
Gratis verzending vanaf €100,-
25.000+ Producten
Het Totaalpakket
Met expertise naar succes
Wij zorgen voor u!
| Bedrijf
Naar de startpagina

Vleeshamers


Bent u als slager op zoek naar een perfect product om uw vlees malser en sappiger te maken? Hier koopt u de beste kwaliteit vleeshamers van hoogwaardig materiaal. Een vleeshamer is een prachtig product dat diverse voordelen heeft, waaronder het mals maken van vlees. Bij XXLhoreca bent u dan ook zeker aan het juiste adres voor een ruim aanbod diverse vleeshamers.

xxlhoreca.com Reviews with ekomi.nl
Gebruik de filters om u te helpen kiezen!
Horecaspecialist Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
Voor de professional
én voor de hobbychef
guarantee Advies op maat
Van uw persoonlijke expert

Wat is een vleeshamer?


De vleeshamer is een van de meest gebruikte producten om vlees malser te maken en de smaak te verbeteren. Het is een vleesbewerker die zowel thuis als in de professionele keuken er zeker voor zorgt dat er minder baktijd nodig is. De hamer heeft namelijk twee zijdes. De ene zijde heeft grotere kartels dan de andere kant waarmee u inkepingen kunt maken in het vlees. Gaat u het vlees vervolgens marineren, dan kunt u de marinadetijd aanzienlijk verkorten.

Zo gebruikt u een vleeshamer

De gekartelde kant van de vleeshamer wordt dus gebruikt om vlees malser te maken en de weefselstructuur van het vlees te veranderen. Door met de kartels op het vlees te slaan worden diverse zenen bijvoorbeeld verwijderd, waardoor taaier vlees toch makkelijk te eten is. De platte kant van de hamer wordt ook wel vleesklopper genoemd en kunt u gebruiken om het vlees plat te slaan en hier bijvoorbeeld schnitzel van te maken.

Hier komt de vleeshamer het best tot zijn recht

De vleeshamer is geschikt voor allerlei voedingswaren. Zo wordt de vleeshamer gebruikt in sushi restaurants, visrestaurants, slagerijen, een steakhouse en á la carte restaurants. Er wordt dus niet alleen op vlees ‘gehamerd’, maar het is ook zeker geschikt om sushi rijst en rauwe vis mee plat te slaan, zodat de sushirol behapbaar wordt.

De beste materialen

Bij XXLhoreca bestelt u vleeshamers van betrouwbare kwaliteit en de beste materialen. Zo vindt u bij ons de XXLselect vleeshamer van aluminium in 240mm, maar ook de dubbelzijdige vleeshamer van het betrouwbare merk Vogue. Vogue is een van de bekendste merken in de horecabranche en ook onze klanten zijn hier keer op keer over te spreken. Het grote voordeel van de aluminium vleeshamer is dat het een lichtgewicht is, extreem sterk en effectief.

Bestel uw vleeshamers eenvoudig bij XXLhoreca

Voor vleeshamers en andere vleesbewerking producten van de beste kwaliteit bent u hier aan het juiste adres. U bestelt deze eenvoudig in de gewenste oplage en wij verzenden deze z.s.m. Binnen 48 uur kunt u al aan de slag met vlees bewerken. Wilt u meer weten over onze producten? Neem dan gerust contact met ons op.

Populaire categorieën: KeukenaccessoiresKeukengereedschapGereedschap Voor Vlees | Tartaarvormen | Vleespersen | Vleesvermalsers | Bottenzagen | Hakblokken | Vleeshaken | Spiezen | Kooktouwen

Enkelfähig Score

Dit product heeft een score van %score%, dit betekent dat het een positieve bedrage levert aan toekomstige generaties

Meer...