Bakblikken


Als u een (banket)bakker bent of een broodjeszaak runt kunt u niet zonder bakblikken. Bakblikken zijn vaak vroeg in de ochtend al nodig om heerlijke taarten en broodjes te bakken voor uw klanten. Bakblikken komen uiteraard ook van pas bij het maken van andere etenswaren, zoals bij het bakken van mini-pizza’s, panini’s, koekjes of gevulde baguettes.

Gebruik de filters om u te helpen kiezen!

Filter

Sorteer op

12 mnd garantie
Jan Hagelsnijder | 5 Wielen Matfer

€ 105,30 * Excl.

12 mnd garantie
12 mnd garantie
Deegsnijder RVS | Ø60mm Vogue

€ 6,30 * Excl.

24 mnd garantie
Deegsnijder - Gekarteld blad Hendi

€ 7,20 * Excl.

12 mnd garantie
horeca-specialist
Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
secure-payments
Veilig betalen
Via een beveiligde omgeving
guarantee
Voor de professional
én voor de hobbychef
free-delivery
Gratis levering
Op orders > €75 Ex. BTW

Bakblikken van XXLhoreca


In ons assortiment vindt u diverse soorten bakblikken terug. Gaat u voor een handig geperforeerde bakblik? Dit soort bakblikken zorgen ervoor dat de smaak en de textuur van uw etenswaren extra goed bewaard blijven. Ook kunt u bij ons terecht voor aluminium met siliconencoating bakblikken. Deze zijn zeer geschikt voor hoge temperaturen en daarnaast zijn ze zeer duurzaam in gebruik.

Waar kunt u bakblikken voor gebruiken?

Bakblikken hebben vaak laag opstaande randen aan alle zijdes, waardoor deze ideaal zijn om diverse etenswaren, zoals mini-pizza’s en andere deegwaren op af te bakken. De bakblikken zijn gemaakt van duurzame materialen en zijn geschikt voor hoge temperaturen tot wel 300°C. Hier kunt u dus nog jarenlang gebruik van maken.

Hoogwaardige kwaliteit materiaal

Het materiaal van de bakblikken uit ons assortiment liegt er niet om. Bij ons koopt u diverse bakblikken van aluminium, soms gecombineerd met slijtvast siliconen. Aluminium is stevig, slijtvast en roestvast en geeft prachtige bakresultaten. De bakblikken gaan jarenlang mee en zijn praktisch in gebruik, ze zijn bijvoorbeeld geschikt voor gebruik in Gastronorm-ovens. Ideaal voor de professionele keukens.

Heeft u nog vragen over onze bakblikken?

Bent u op zoek naar de beste bakblikken voor uw zaak, maar weet u nog niet precies welke? Neem dan contact met ons op. We staan 24/7 voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en om u van advies te voorzien.

  • pro-kitchen1