Bel ons:+31(0)756151433
25.000+ Producten
Het Totaalpakket
Met expertise naar succes
Wij zorgen voor u!
| Bedrijf
Naar de startpagina

Dessertmachines

Bij XXLhoreca begrijpen we dat dessertbereiding een kunst op zich is, en daarom bieden wij niet zomaar machines, maar eerder onmisbare instrumenten voor het creëren van verleidelijke zoete lekkernijen. Onze dessertmachines voor chef-koks en ondernemers, en we streven ernaar om u de tools te bieden die nodig zijn om uw culinaire visie tot leven te brengen.

xxlhoreca.com Reviews with ekomi.nl
Gebruik de filters om u te helpen kiezen!
Horecaspecialist Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
Voor de professional
én voor de hobbychef
guarantee Advies op maat
Van uw persoonlijke expert

Wat is een dessertmachine?

Een dessertmachine is uw geheime wapen in de keuken, ontworpen om heerlijke desserts en bevroren lekkernijen te creëren. Of u nu een professionele chef-kok bent of een gepassioneerde ondernemer, deze machines bieden u de mogelijkheid om snel en eenvoudig indrukwekkende desserts te maken.

Voordelen van onze dessertmachines

Onze dessertmachines bieden tal van voordelen voor uw horecaonderneming:

  • Variatie in desserts: Van romig ijs tot een gelatine dispenser, onze machines bieden een scala aan mogelijkheden om uw dessertmenu te diversifiëren.
  • Efficiëntie: Dankzij geavanceerde technologieën kunt u in korte tijd grote hoeveelheden desserts produceren, waardoor u tijd en moeite bespaart.
  • Kwaliteit van producten: Onze dessertmachines zijn ontworpen om desserts van topkwaliteit te leveren, waardoor uw klanten steeds weer terugkomen.

Soorten dessertmachines voor het perfecte dessert 

Dubbele Dessertmachine

Deze machine biedt het voordeel om twee verschillende desserts tegelijkertijd te produceren, waardoor u uw dessertaanbod nog verder kunt diversifiëren.

IJsmaker

Perfect voor het creëren van zijdezacht ijs in verschillende smaken. Een must-have voor elke horecagelegenheid, vooral op warme dagen.

Churrosmachine

Een churrosmachine is ideaal voor het maken van churros. Verwen uw klanten met deze lekkernij. 

Waarom kiezen voor XXLhoreca?

  • Uitgebreid assortiment: Ontdek onze diverse dessertmachines, elk ontworpen om aan uw specifieke behoeften te voldoen.
  • Hoogwaardige producten: Onze dessertmachines zijn gemaakt van duurzame materialen en geavanceerde technologieën, waardoor ze perfect zijn voor intensief gebruik in de horeca.
  • Deskundig advies: Twijfelt u welke dessertmachine geschikt is voor uw onderneming? Ons deskundige team staat 24/7 voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van advies op maat.

Dessertmachines kopen bij XXLhoreca

Kies voor XXhoreca en ontdek hoe dessertmachines uw horecaonderneming naar nieuwe hoogten kunnen brengen. Bekijk ons assortiment, maak uw keuze en verwen uw klanten met onvergetelijke dessertervaringen. Neem vandaag nog contact met ons op en zet de eerste stap naar zoet succes!

Welke dessertmachines moet ik kiezen?

Welke dessertmachines bij uw bedrijf passen, hangt volledig af van het type zoetigheden dat u maakt. Twijfelt u over welke machine het beste aansluit bij uw wensen, heeft u aanvullende vragen of wilt u graag advies van ons? Neem dan contact met ons op. We staan 24/7 voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en u van advies te voorzien.

Andere dessertmachines 

Bij XXhoreca geloven we in het leveren van alles wat u nodig heeft om uw culinaire avontuur compleet te maken. Naast onze dessertmachines bieden we ook een uitgebreid assortiment aan keukenapparatuur en zoete snackmachines die uw menu naar nieuwe hoogten tillen.

Dessertmachines van XXLhoreca

Onze dessertmachines zijn ontworpen om het bereiden van heerlijke desserts in uw horecaonderneming eenvoudig te maken. Een dubbele dessertmachine onderscheidt zich door zijn capaciteit om twee verschillende desserts tegelijkertijd te produceren. Of u nu uw gasten wilt trakteren op romig ijs, verfrissend sorbet, of beide, deze machine biedt unieke veelzijdigheid. Ons aanbod van producten.

Onze dessertmachines maken deel uit van ons grote assortiment producten en accessoires voor het bereiden van heerlijke desserts, zoals chocolademachines, crêpesmakers en wafelijzers. Bij ons vindt u alles wat u nodig heeft voor het bereiden van desserts en zoetigheden. 

Enkelfähig Score

Dit product heeft een score van %score%, dit betekent dat het een positieve bedrage levert aan toekomstige generaties

Meer...