Bel ons:+31(0)756151433
Gratis verzending vanaf €100,-
25.000+ Producten
Het Totaalpakket
Met expertise naar succes
Wij zorgen voor u!
| Bedrijf
Naar de startpagina

Pannen Benodigdheden


Bij XXLhoreca kunt u terecht voor alle pannen en benodigdheden voor pannen. Als u uw pannen benodigdheden koopt, zorg er dan voor dat u weet voor welke kookpotten deze geschikt zijn. Neem ook een kijkje in onze categorie pannen of keukenaccessoires om te zien of we u kunnen helpen met andere zaken. Onze 35.000 producten bieden u een groots assortiment. Daarnaast bieden wij uitzonderlijke service en aantrekkelijke diensten aan in de gespecialiseerde horeca. Profiteer van onze exclusieve service en laat u adviseren door professionele medewerkers.

xxlhoreca.com Reviews with ekomi.nl
Gebruik de filters om u te helpen kiezen!
Horecaspecialist Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
Voor de professional
én voor de hobbychef
guarantee Advies op maat
Van uw persoonlijke expert

Pannen Benodigdheden van XXLhoreca


Al uw accessoires voor pannen en pannen benodigdheden kunt u vinden bij de grootste en meest betrouwbare horeca leverancier XXLhoreca. Onder onze benodigdheden vallen onder andere pannendeksels, eierbakringen, siliconen handvatten, spatdeksels, en stomers in alle soorten en maten. In onze ‘vraag en antwoord’ lichten wij onze pannenbenodigdheden en hun eigenschappen toe.

Vraag en antwoord over pannen accessoires:

Wat voor pannen benodigdheden zijn er zowel?

Als eerste kunt u onze RVS pannendeksels voor een variatie aan kookpannen gebruiken. Namelijk, wij bieden deksels voor pannen aan in diverse maten en gemaakt van uiteenlopende materialen. Zo hebben wij bijvoorbeeld ook aluminium deksels oor kookpannen met een diameter van 30cm.

Ten tweede hebben wij handvatten voor steelpannen. U kunt het kunststof handvat gebruiken voor bijvoorbeeld uw koekenpannen. Zoals bovenstaand al benoemd hebben wij ook siliconen handvatten welke verschillen tussen 20-24cm.

Als laatste bieden wij ook pannen gerei aan waar u de perfecte ronden spiegel of klutseieren mee kunt bakken. Met deze handige ronde pannen benodigdheden voor het bakken van eieren kunt u het perfecte spiegelei bakken. Bovendien hebben wij ook spatdelsels en smeltdeksels voor het bakken van producten die in de pan spaten van +/- 300-330cm. Kortom, u kunt voor al uw pannen benodigdheden bij ons terecht!

Waar kunt u pannen accessoires voor gebruiken?

Onze accessoires voor pannen kunt u op verschillende keukengereedschappen toepassen. Binnen ons assortiment bieden wij uiteraard ook pannen aan. De keuken accessoires kunt u gebruiken vooral tijdens het koken goed gebruiken. U kunt een stuk efficiënter te werk gaan door gebruik te maken van onze diverse pan toebehoren. Kookpannen en braadpannen: Als uw 'core business' lekker koken is, waarom werkt u dan nog steeds met middelmatig keukengerei en inferieure kookpannen en pannen voor het braden? Net als onze pannen benodigdheden zijn onze kook- en braadpannen geselecteerd op de volgende eigenschappen: Hun hittebestendige eigenschappen, hun vermogen om zowel op inductie als gas uitstekend te presteren, en op het oersterke materiaalgebruik. Grillpannen: Naast onze contactgrills hebben wij ook grillpannen voor welke op keramische kookstellen of op gastkookstellen werken. Koekenpannen: Veelal wordt er in de keuken met koekenpannen gewerkt. Het is van groot belang om uw koekenpannen goed te onderhouden met onze pannen toebehoren om er voor te zorgen dat de koekenpan zo lang mogelijk mee gaat. Sauspannen: Vaak ziet u dat sauspannen niet direct op het vuur staan. Dat is omdat de saus voortdurend warm moet zijn, maar niet mag inkoken/reduceren. Gebruik onze hoogwaardige pannen benodigdheden voor uw sauspannen. Speciale pannen: Onze kookpannen welke voor een specifiek gerecht (zoals crêpespannen) dienen zijn onder andere: Mosselpannen voor het bereiden van de beste mosselen bij u in de omgeving, peallapannen welke een grote diameter hebben zodat u er overheerlijke Spaanse paella in kan bereiden, hapjespannen voor de evenementen en partijen die u organiseert, en als laatste wokpannen voor fantastische aziatische gerechten.

PERSOONLIJK advies over pannen benodigdheden bij XXLhoreca

Kwaliteit, een hoogwaardig materiaal, een stoer design, en duurzaamheid zijn de voorwaarden voor pannen benodigdheden. Ongeacht het doeleinden, wij kunnen u voorzien van de juiste pannen accessoires. Naast de ‘standaard’ klassieke accessoires voor pannen vindt u bij ons ook diverse speciale pannen benodigdheden van verschillende materialen van hoge en lage kwaliteit. Al onze pannen benodigdheden zijn gemaakt van de juiste materialen bijvoorbeeld roestvrijstaal om de beste kwaliteit te bieden als het gaat om hygiëne en design. Over het algemeen kunnen de meeste pannen benodigdheden in uw professionele vaatwasser. We kunnen het ons voorstellen dat het lastig is om te bepalen wat de beste pannen benodigdheden voor uw werkzaamheden zijn. We helpen daar dan ook graag bij. Wij staan van maandag tot en met vrijdag voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en om u van advies te voorzien over onze pannen benodigdheden.

Populaire categorieën: Keukenaccessoires | Keukengereedschap | Kookpannen | Crêpespannen | Grillpannen | Paellapannen | Hapjespannen | Pannensets | Wokpannen | Braadpannen | Koekenpannen | Sauspannen | Mosselpannen

Enkelfähig Score

Dit product heeft een score van %score%, dit betekent dat het een positieve bedrage levert aan toekomstige generaties

Meer...