Uw Horecaspecialist
Veilig betalen
Voor de professional
Advies op maat
| Bedrijf
Naar de startpagina

Frietsnijders


Bij XXLhoreca vindt u snijmachines voor alle mogelijke doeleinden. Zo ook onze professionele aardappelschillers. Onze aardappelschilmachines hebben een capaciteit tot wel 20 kg per cyclus, wat gelijk staat aan 650 kg aardappelen per uur. Wij hebben verschillende modellen aardappelschilmachines met grote capaciteiten en met uitstekende kwaliteit in ons assortiment. Naast aardappelschillers hebben wij ook groentesnijders, schilmachines en curryworstsnijders.

12 mnd garantie
Express
ProSelect Fritessnijder - Voor 9,5x9,5mm frites

1-4 werkdagen

€ 90,91 Excl. BTW
24 mnd garantie
Saro Patatsnijder met Hendel | 10x10mm | 280x512x735(h)mm

1-3 werkdagen

€ 354,55 Excl. BTW
12 mnd garantie
Tellier Fritessnijder Tellier | Handmatig | Messen 10x10mm

3 weken

€ 495,04 Excl. BTW
Gebruik de filters om u te helpen kiezen!
Horecaspecialist Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
Voor de professional
én voor de hobbychef
guarantee Advies op maat
Van uw persoonlijke expert

Frietsnijders van XXLhoreca


Er zijn tegenwoordig veel verschillende soorten aardappelschillers op de markt. Misschien wel de bekendste is die van roestvast staal met een beweegbaar schilmes. Bij het kiezen van een aardappelschilmachine moet u rekening houden met de hoeveelheid aardappelen die geschild moeten worden, de capaciteit. Houdt hierbij ook rekening hoeveel er al gedaan kan worden tijdens de voorbereidingen. Natuurlijk spelen ook het budget en de ruimte in de keuken een grote rol - gelukkig hebben we bij XXLhoreca voor alle budgetten en maten het juiste apparaat beschikbaar.

Gestelde vragen over frietsnijders:

Waar op letten bij het kopen van een aardappelsnijder?

Bij het kopen van een aardappelsnijder kunt u op verschillende kenmerken letten zoals de grootte van het drukrooster en de plaatsing van de frietsnijders, zoals hangende frietsnijders of een tafelmodelen. Daarnaast kunt u letten op de capaciteit per uur, de grootte van het model en hoe gemakkelijk de patatsnijder is in gebruik. De patatsnijders bieden uitstekende prestaties met minimale inspanning, vanwege de lange hendel. Daarnaast is de patattensnijder eenvoudig in gebruik aangezien de veren zich aan de achterkant bevinden en daardoor de snijkant geheel vrij blijft. Deze veren compenseren de kracht die er op de patattensnijder komt te staan en zorgen daarom voor een gemakkelijk gebruik. De patatsnijder is voorzien van zuignappen zodat deze aan het werkblad bevestigd kan worden. Ook is de fritessnijder gemakkelijk schoon te maken.

Hoe werken frietsnijders?

Frietsnijders zijn veilig te gebruiken door middel van de lange hendel. Daarnaast zorgt deze hendel voor gemakkelijk gebruik met weinig inspanning. Aardappels kunnen met of zonder schil verwerkt worden tot friet in de fritessnijder. De bakken onder de pomfrisnijder zorgen ervoor dat alle gesneden friet uit de frietsnijders opgevangen wordt en hierdoor de werkplek schoon blijft.

Wie gebruikt patatsnijders?

Fritessnijders worden gebruikt door iedereen die verse frieten serveert, zoals restaurants, cafetaria’s, grand cafés en frietspeciaalzaken. Frietsnijders kunnen door het zetmeel en de bijhorende druk erg vies raken. Hierdoor kan het moeilijk zijn om een aardappelsnijder gemakkelijk schoon te maken. Om een pomfrisnijder zo min mogelijk te hoeven reinigen, kun je veel friet tegelijkertijd maken en deze vervolgens vacuüm verpakken en opslaan in een vriezer. Hierdoor wordt de aardappelsnijder minder vaak gebruikt en hoeft deze minder vaak schoongemaakt te worden.

PERSOONLIJK advies over patattensnijders bij XXLhoreca

Veiligheid, gebruiksvriendelijkheid, het juiste formaat en de juiste plaatsing zijn de voorwaarden voor goede frietsnijders. Aansluitend op uw wensen, kunnen wij u voorzien van de juiste patattensnijders. Naast de ‘standaard’ pomfrisnijders, vindt u bij ons ook diverse speciale frietsnijders met een lang handvat voor gemakkelijk gebruik en een bak om de gesneden friet in op te vangen. Onze fritessnijders zijn verkrijgbaar in verschillende modellen zoals tafelmodellen en wandmodellen. Ook kunt u kiezen voor een tafelmodel met zuignappen waardoor de patatsnijder goed bevestigd blijft aan de werkbank. Verschillende patatsnijders zijn voorzien van een driepoot waardoor deze stabiel op tafel kan blijven staan. Ook zorgt deze driepoot ervoor dat fritessnijders worden verhoogd en op de juiste hoogte werkbaar is. We kunnen het ons voorstellen dat het lastig is om te bepalen wat de beste frietessnijders zijn voor uw werkzaamheden. We helpen daar dan ook graag bij. Wij staan van maandag tot en met vrijdag voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en om u van advies te voorzien over onze frietsnijders. Populaire categorieënKeukenapparatuur | Snijdmachines | Professionele Broodsnijmachines | Curryworstsnijders | Kebab- En Doner Apparatuur | Groentesnijders | Sapcentrifuges | Robot Coupe Messen | Schilmachines | Staafmixers | Blenders En Mixers | Thermoblenders | Vleessnijmachines | Raspmachines