Uw Horecaspecialist
Veilig betalen
Voor de professional
Advies op maat
| Bedrijf
Naar de startpagina

Zeven


De professionele horecakeuken werkt altijd met de beste zeven. Bij XXLhoreca vindt u zeven in allerlei maten en voor verschillende doeleinden. Een zeefje voor het bereiden van een stevige bouillon, een vertinde passeerzeef of bijvoorbeeld een puntzeef. In onze webshop kiest u uit een zeer breed en compleet assortiment.

Een zeef is een handig hulpmiddel wanneer u bijvoorbeeld veel aan het bakken bent in uw horecakeuken of bakkerij. Een zeef zorgt ervoor dat eventuele klonten uit mengsels gescheiden worden. Zo is het ook perfect geschikt om bloem te zeven. Daarbij is het een veel gebruikt keukeninstrument om jam te maken. Vruchten worden dan op de zeef gewreven en zo ontstaat er een heerlijke basis voor diverse jamsoorten.

xxlhoreca.com Reviews with ekomi.nl
Gebruik de filters om u te helpen kiezen!
Horecaspecialist Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
Voor de professional
én voor de hobbychef
guarantee Advies op maat
Van uw persoonlijke expert

Diverse soorten zeven van XXLhoreca


Er zijn diverse soorten zeven ontworpen om ervoor te zorgen dat u voor elk doeleinde de juiste zeef heeft. Zo hebben wij in ons assortiment een groentezeefje, een bakkerszeef, een puntzeef, een passeerzeef of een conische zeef. Neem bijvoorbeeld de vaak gekochte passeerzeven van het merk Vogue, deze hebben een dubbele laag gaas en zijn perfect voor het maken van luchtige cakes of taarten. Ze zijn verkrijgbaar in vijf maten, waardoor ze multi-inzetbaar zijn.

Hoogwaardig materiaal met lange levensduur

Wilt u graag op de kosten besparen en lang genieten van uw producten, hoe klein ook? Een zeef die stevig is, zijn werk goed doet en makkelijk schoon te houden is dan ideaal. Bij ons bestelt u diverse zeven van de beste kwaliteit rvs. De zeven hebben onder meer een prettig handvat, zodat u in een mum van tijd de klus kunt klaren.

De zeven die wij verkopen zijn sterk en komen hun duurzame beloftes na. Wij hebben in ons assortiment zeven van de merken XXLselect, Vogue, Hendi, Olympia en Matfer.

Welke zeven heb ik nodig?

Heeft u de perfecte zeef al gevonden of twijfelt u nog? Of wilt u graag nog wat extra informatie of advies? Neem dan contact met ons op. Wij staan 24/7 voor u klaar om u alles te vertellen over de zeven die wij aanbieden en om u een advies op maat te geven.

Populaire categorieën: Keukenaccessoires | Keukengereedschap | Trechters, Zeven En Vergieten | Trechters | Vergieten