Het seizoen voor outdoor activiteiten begint! Klik hier!

10% korting bij de start van het outdoorseizoen! Klik hier!

Bel ons:+31(0)756151433
Gratis verzending vanaf €100,-
25.000+ Producten
Het Totaalpakket
Met expertise naar succes
Wij zorgen voor u!
| Bedrijf
Naar de startpagina

Vergieten


Vergieten zijn onmisbare keukenhulpen, daarom kunt u bij ons terecht voor duurzame vergieten. In ons assortiment vindt u zowel de traditionele kunststof vergieten als de prachtige rvs vergieten.

Een huis, tuin en keuken vergiet van kunststof is goed genoeg voor de keuken thuis. Een professionele chef zweert echter bij een fraai gepolijst rvs vergiet en als het even kan, van een flink formaat. Ook de wat grotere vergieten vindt u bij XXLhoreca, zeer geschikt voor de professionele keuken.

xxlhoreca.com Reviews with ekomi.nl
Gebruik de filters om u te helpen kiezen!
Horecaspecialist Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
Voor de professional
én voor de hobbychef
guarantee Advies op maat
Van uw persoonlijke expert

Waar gebruikt u het vergiet voor?


Het vergiet is onmisbaar, zeker in de horecakeuken. Een vergiet komt goed van pas als u sauzen, soepen en andere dikke vloeibare etenswaren wil ontdoen van stukjes, waarmee bijvoorbeeld de saus is gemaakt. Maar het vergiet is uiteraard ook handig om gekookte groenten of pasta’s af te gieten.

Vergeet niet dat een vergiet ook zeer geschikt is om vers geplukt fruit schoon te spoelen. Bij XXLhoreca bestelt u diverse soorten die passen bij uw wensen.

Diverse soorten vergieten

Het vergiet is er in alle soorten en maten. Voor iedere taak gebruikt u vaak een ander formaat of zelfs een vergriet van ander materiaal. Er zijn flexibele vergieten van kunststof, maar ook stevige rvs vergieten te bestellen bij XXLhoreca. Een rvs vergiet met handvaten is ideaal om boven de wasbak te gebruiken. Gekookte groenten en pasta’s giet u makkelijk af door de perfect verdeelde gaatjes in het vergiet.

Vergieten kopen

Heeft u de perfecte vergieten voor uw horecakeuken gevonden? Of heeft u nog vragen voor ons team? Neem dan contact met ons op. Wij staan 24/7 voor u klaar om u alles te vertellen over de vergieten die wij aanbieden en om u een advies op maat te geven.

Populaire categorieën: Keukenaccessoires | Keukengereedschap | Trechters, Zeven En Vergieten | Trechters | Zeven