Vergieten


Vergieten zijn onmisbare keukenhulpen, daarom kunt u bij ons terecht voor duurzame vergieten. In ons assortiment vindt u zowel de traditionele kunststof vergieten als de prachtige rvs vergieten.

Een huis, tuin en keuken vergiet van kunststof is goed genoeg voor de keuken thuis. Een professionele chef zweert echter bij een fraai gepolijst rvs vergiet en als het even kan, van een flink formaat. Ook de wat grotere vergieten vindt u bij XXLhoreca, zeer geschikt voor de professionele keuken.

Gebruik de filters om u te helpen kiezen!

Filter

Sorteer op

12 mnd garantie
12 mnd garantie
12 mnd garantie
Julep-Zeef RVS | 160mm Olympia

€ 3,20 * Excl.

12 mnd garantie
12 mnd garantie
Vergiet RVS | Ø35cm Vogue

€ 23,40 * Excl.

12 mnd garantie
Vergiet RVS | Ø23cm Vogue

€ 10,60 * Excl.

12 mnd garantie
12 mnd garantie
24 mnd garantie
Miniatuur Vergiet | Ø100x54(h)mm Hendi

€ 3,60 * Excl.

24 mnd garantie
Miniatuur Vergiet | Ø130x64(h)mm Hendi

€ 4,00 * Excl.

24 mnd garantie
12 mnd garantie
Groentezeefje RVS | 50ml Vogue

€ 8,60 * Excl.

24 mnd garantie
Vergiet op Voet | RVS | Ø235x85mm Hendi

€ 10,30 * Excl.

24 mnd garantie
12 mnd garantie
24 mnd garantie
24 mnd garantie
24 mnd garantie
horeca-specialist
Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
secure-payments
Veilig betalen
Via een beveiligde omgeving
guarantee
Voor de professional
én voor de hobbychef
free-delivery
Gratis levering
Op orders > €75 Ex. BTW

Waar gebruikt u het vergiet voor?


Het vergiet is onmisbaar, zeker in de horecakeuken. Een vergiet komt goed van pas als u sauzen, soepen en andere dikke vloeibare etenswaren wil ontdoen van stukjes, waarmee bijvoorbeeld de saus is gemaakt. Maar het vergiet is uiteraard ook handig om gekookte groenten of pasta’s af te gieten.

Vergeet niet dat een vergiet ook zeer geschikt is om vers geplukt fruit schoon te spoelen. Bij XXLhoreca bestelt u diverse soorten die passen bij uw wensen.

Diverse soorten vergieten

Het vergiet is er in alle soorten en maten. Voor iedere taak gebruikt u vaak een ander formaat of zelfs een vergriet van ander materiaal. Er zijn flexibele vergieten van kunststof, maar ook stevige rvs vergieten te bestellen bij XXLhoreca. Een rvs vergiet met handvaten is ideaal om boven de wasbak te gebruiken. Gekookte groenten en pasta’s giet u makkelijk af door de perfect verdeelde gaatjes in het vergiet.

Vergieten kopen

Heeft u de perfecte vergieten voor uw horecakeuken gevonden? Of heeft u nog vragen voor ons team? Neem dan contact met ons op. Wij staan 24/7 voor u klaar om u alles te vertellen over de vergieten die wij aanbieden en om u een advies op maat te geven.

  • Vergieten