Bel ons:+31(0)756151433
25.000+ Producten
Het Totaalpakket
Met expertise naar succes
Wij zorgen voor u!
| Bedrijf
Naar de startpagina

Flessenhouders en non-drip schenkers

U levert de dranken, wij zorgen voor de juiste ophangsystemen. Met de handige flessenhouders van XXLhoreca bevestigt u eenvoudig het gehele drankassortiment aan de wand. Bij ons kunt u ook terecht voor non-drip schenkers en alle andere benodigdheden om uw bar professioneel in te richten.

xxlhoreca.com Reviews with ekomi.nl
Gebruik de filters om u te helpen kiezen!
Horecaspecialist Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
Voor de professional
én voor de hobbychef
guarantee Advies op maat
Van uw persoonlijke expert

Flessenhouders van XXLhoreca

Bekijk bijvoorbeeld eens ons wandmodel flessenhouder voor 1-literflessen, eenvoudig te monteren en geschikt voor flessen van 0.7 tot 1 liter. De beugel van de flessenhouder is verstelbaar, zodat elke flesvorm goed in deze houder op te hangen is.

Alle flessenhouders van XXLhoreca zijn gemaakt van hoogwaardig staal, roestvrij staal en aluminium; materialen die nog jaren meekunnen in de professionele horecaomgeving.

Uitgebreid assortiment

Of u nu op zoek bent naar een flessenhouder voor aan de wand, een tafelmodel voor op de bar, of een specifieke Olympia flessenhouder, bij XXLhoreca hebben we de juiste producten voor u. Onze flessenhouders zijn ontworpen met de bar in gedachten, waar efficiëntie en presentatie centraal staan.

Kenmerken van onze flessenhouders

  • Gemaakt van hoogwaardig staal, roestvrij staal en aluminium voor duurzaamheid in de professionele horecaomgeving.
  • Verschillende modellen en capaciteiten om aan uw specifieke behoeften te voldoen.
  • Non-drip schenkers beschikbaar in verschillende maten en snelheden voor een nauwkeurige schenking.
  • Wand- en tafelmodellen voor flexibele presentatiemogelijkheden.

Aanbiedingen en eenvoudig bestellen

Bij XXLhoreca vinden we het belangrijk om u de beste producten aan te bieden tegen de gunstigste prijzen. Bekijk onze aanbiedingen en profiteer van de ruime keuze aan flessenhouders, waaronder het praktische wandmodel. Onze eenvoudige bestelprocedure en snelle levering zorgen ervoor dat u snel kunt genieten van de voordelen van onze hoogwaardige flessenhouders voor uw horecagelegenheid.

Flessenhouder wandmodel

Ons wandmodel flessenhouder is een uitstekende keuze voor het bewaren en presenteren van uw drankflessen. Deze flessenhouder is eenvoudig te monteren aan de wand, waardoor u kostbare ruimte op de bar bespaart. Het verstelbare ontwerp maakt het mogelijk flessen van 0.7 tot 1 liter moeiteloos te plaatsen. Zo houdt u uw bar georganiseerd en uw drankjes binnen handbereik.

Praktische tips flessenhouder wandmodel

Het wandmodel biedt niet alleen een efficiënte manier om drankflessen op te bergen, maar draagt ook bij aan een stijlvolle presentatie van uw assortiment. Houd bij het monteren van de flessenhouder wandmodel rekening met de beschikbare ruimte en de capaciteit die u nodig heeft. Dit model is ideaal voor het presenteren van glaswerk en draagt bij aan een overzichtelijke en georganiseerde bar.

Non-drip schenkers van XXLhoreca

Onze non-drip schenkers zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Per type drank kunt u dus het gewenste schenktuitje uitzoeken. Zo hebben wij bijvoorbeeld schenktuitjes van 50 ml, maar ook van 20 ml.

Naast de gereguleerde hoeveelheid, kunt u bij XXLhoreca ook kiezen voor verschillende schenk snelheden. Een schenktuit met medium snelheid van Olympia zal u dus meer controle bieden over de schenksnelheid dan een schenktuit met hoge snelheid.

Welke flessenhouders en non-drip schenkers moet ik kiezen?

Heeft u vragen over welke flessenhouders het beste passen bij uw behoeften? Onze product experts staan 24/7 klaar om uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van deskundig advies. Neem contact op. Bij XXLhoreca streven we ernaar om uw bar efficiënt en stijlvol in te richten, en onze flessenhouders dragen daar zeker aan bij. Ontdek vandaag nog de mogelijkheden en versterk de presentatie van uw drankassortiment!

Enkelfähig Score

Dit product heeft een score van %score%, dit betekent dat het een positieve bedrage levert aan toekomstige generaties

Meer...