Uw Horecaspecialist
Veilig betalen
Voor de professional
Advies op maat
| Bedrijf
Naar de startpagina

Flessenhouders en non-drip schenkers


U levert de dranken, wij hangen ze op. Met de handige flessenhouders van XXLhoreca bevestigt u eenvoudig het gehele drankassortiment tegen de wand. Bij ons kunt u ook terecht voor non-drip schenkers en alle andere benodigdheden om uw bar professioneel in te richten.

xxlhoreca.com Reviews with ekomi.nl
Gebruik de filters om u te helpen kiezen!
Horecaspecialist Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
Voor de professional
én voor de hobbychef
guarantee Advies op maat
Van uw persoonlijke expert

Flessenhouders van XXLhoreca


Bekijk bijvoorbeeld eens ons wandmodel flessenhouder voor 1 liter flessen, eenvoudig te monteren en geschikt voor flessen van 0.7 tot 1 liter. De beugel van de flessenhouder is verstelbaar dus elke flesvorm is goed in deze houder op te hangen.

Alle flessenhouders van XXLhoreca zijn gemaakt van hoogwaardig staal, rvs en aluminium, artikelen die nog jaren meekunnen in de professionele horecaomgeving.

Non-drip schenkers van XXLhoreca

Onze non-drip schenkers zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Per type drank kunt u dus het gewenste schenktuitje uitzoeken. Zo hebben wij bijvoorbeeld schenktuitjes van 50 ml, maar ook van 20 ml.

Naast de gereguleerde hoeveelheid, kunt u bij XXLhoreca ook kiezen voor verschillende schenksnelheden. Een schenktuit met medium snelheid van Olympia zal u dus meer controle bieden over de schenksnelheid dan een schenktuit met hoge snelheid.

Welke flessenhouders en non-drip schenkers moet ik kiezen?

Kunnen wij u helpen met het kiezen van de flessenhouders en non-drip schenkers die het meest geschikt zijn voor uw horecagelegenheid? Dan horen wij dat graag. We staan 24/7 voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en om u van advies te voorzien.