Ontbijtgranendispensers


Uw ontbijtbuffet elegant, functioneel en efficiënt inrichten? Kies dan voor de ontbijtgranendispensers.

Al onze ontbijtgranendispensers zijn voorzien van handige verdelers zodat naar wens een hoeveelheid muesli of cornflakes af te nemen is. Deze ontbijtgranendispensers zijn slim ontworpen en bieden een oplossing voor allerlei hotels en horecagelegenheden waar het ontbijt van de gasten goed verzorgd moet worden.

Ook voor de particulier kan een klein formaat ontbijtgranendispenser een oplossing zijn. U vindt bij ons veel producten van APS. Dat is niet zo vreemd want dit merk heeft al jaren een prachtige productlijn als het gaat om dit specifieke terrein.

Gebruik de filters om u te helpen kiezen!

Filter

Sorteer op

12 mnd garantie
24 mnd garantie
12 mnd garantie
12 mnd garantie
12 mnd garantie
3-delige Cereal Bar | 260x155(H)80mm APS FSE

€ 101,00 * Excl.

12 mnd garantie
12 mnd garantie
4-delige Cereal Bar | 380x155(H)40mm APS FSE

€ 104,00 * Excl.

12 mnd garantie
horeca-specialist
Uw Horecaspecialist
Ervaren productspecialisten!
secure-payments
Veilig betalen
Via een beveiligde omgeving
guarantee
Voor de professional
én voor de hobbychef
free-delivery
Gratis levering
Op orders > €75 Ex. BTW

Ontbijtgranendispensers van XXLhoreca


Ontbijtgranendispenser van Casselin

Met de metalen ontbijtgranendispenser van Casselin kunt u gebruik maken van 4 verschillende buizen. Alle 4 de buizen zijn hermetisch afgesloten en in elk compartiment is een doseerhulp ingebouwd. Dit betekent dat elke gast aan het buffet controle heeft over hoeveel die uit de machine komt. Er is ook een roestvaststalen container onder de graandispenser om de kruimels op te vangen.

Ontbijtgranendispenser met drankendispenser

Bij het ontbijtbuffet willen mensen naast hun yoghurt met muesli ook wel een glas sap. Daarom heeft ons eigen merk XXLselect een combinatie gemaakt van een ontbijtgranendispenser en een drankendispenser. In deze dispenser heeft u ruimte voor 3 soorten muesli en 3 verschillende sappen. Het compacte ontwerp bespaart u ook nog eens ruimte.

Uiteraard is de drankendispenser voorzien van koeling. De koeling van de drankdispensers geschiedt door middel van een roestvaststalen koker welke gevuld kan worden met crushed ice of ijsblokjes.

Welke ontbijtgranendispensers moet ik kiezen?

Gaat u voor het handige gecombineerde model van ons eigen merk? Of geeft u de voorkeur aan een ontbijtgranendispenser die u aan de wand moet monteren? Gaat u liever voor een klassieke look met hout of voor een moderne variant van metaal?

Heeft u al een keuze kunnen maken? Of heeft u nog vragen of zou u graag advies van ons willen? Neem dan contact met ons op. We staan 24/7 voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en om u van advies te voorzien.

  • Ontbijtgranendispensers